Ooooo kraaaal dağıtıyor bol şanskimseye yazma kral takip edıyorum ıban atar mısın bana
Ooooo kraaaal dağıtıyor bol şanskimseye yazma kral takip edıyorum ıban atar mısın bana
Atayım dost kesene bereketkimseye yazma kral takip edıyorum ıban atar mısın bana
Bol şans dost.Atayım dost kesene bereket
yok mesut dağıtacak kral ben gondermıcemOoooo kraaaal dağıtıyor bol şans
En doğrusu dostum takip 🙏👍kimseye yazma kral takip edıyorum ıban atar mısın bana
Bu işler böyle kumarci adam herşeyi yaparBunu yapmak şerefe sığmaz birini dolandırmak da şerefe sığmaz orası ayrı
Olsun, yine de bol şans.yok mesut dağıtacak kral ben gondermıcem
Kesene breket dostkimseye yazma kral takip edıyorum ıban atar mısın bana
Kumar oynamak da insanı şerefinden etmez mi bazen zaten?Bu işler böyle kumarci adam herşeyi yapar
Kesene bereketyok mesut dağıtacak kral ben gondermıcem
Eder zaten Allah serefden düşürmesinKumar oynamak da insanı şerefinden etmez mi bazen zaten?
AminEder zaten Allah serefden düşürmesin
Ben mi 😂😂 senin ben yalanlarınıBendende bi kaç ay önce borç istedi ay sonu vericem falan dedi tabi arazi😃 dm si de kapalı bende konuya yazarak bozmak istemedim çok var bunun gibi burda
Kupon yattı ne dağıtımıyok mesut dağıtacak kral ben gondermıcem
Helal olsun kaybetmene rağmen rol düşünmen güzel hareket bunu rol atman için falan söylemiyorum yolun açık olsun kralyok mesut dağıtacak kral ben gondermıcem
Kaybetsemde dağıtırım dedi😍🥰Kupon yattı ne dağıtımı
Yapıştır bakalım bir rol dost alem rolcu görsünAtayım dost kesene bereket
gonderdı kral konuyu açıp etıket atsan yeterlıdır bol sanaAtayım dost kesene bereket
650 küsür veriyor ama kayıt olana değil referansını girdiğineNe veriyo 350 mi nasıl o