- 18,190
- 9,865
- 113
Yav yazmim diyom ama yeter be Adem bir kere istersin olur iki kerede ama daha fazla yapma ayipKesene bereket
Yav yazmim diyom ama yeter be Adem bir kere istersin olur iki kerede ama daha fazla yapma ayipKesene bereket
2 ve 3 belli mi kralgonderdı kral konuyu açıp etıket atsan yeterlıdır bol sana
san sorsaydım kral keşke k.bakma dagıtabılır mıyımKupon yattı ne dağıtımı
Babile atammı 1kya 1k yada onerın varmı nereye atamYapıştır bakalım bir rol dost alem rolcu görsün
Ben bakmam sorun yok , sen hergün yüzüne baktığım insanları bir düşün 😂😂😂 bir telefonuma bakar@Lazistan08
Az bekle yiğidim aslanım ananın babanın bile yüzüne bakamayacaksın cihaz ayarlıyoruz senin için
Betgray deneseneBabile atammı 1kya 1k yada onerın varmı nereye atam
bakıyorum kral2 ve 3 belli mi kral
Bol şansların olsun dostum 🙏🍀Atayım dost kesene bereket
Bende atayım mi inan dost bir rolde Beşiktaş Yapsinmi belki sanmiza yürür giderizgonderdı kral konuyu açıp etıket atsan yeterlıdır bol sana
Tamamdırbakıyorum kral
Ne var orda reisBetgray denesene
O 2 ye 1 veriyorBetgray denesene
Babil bilmiyorum da betvakti var sanırımBabile atammı 1kya 1k yada onerın varmı nereye atam
Reis matbete atabilirsin ben direkt oraya atıyorumKredi kartı ile yatrim varmı
Yüzde 50 3 maç 1.65 ana para da 1 kat 1.65 ama gece saatlerinde çekim ödemiyor saat sabah 10 da başlıyor acelesi varsa hiç uğraşmaNe var orda reis
Bizde gorulemedik daha 🤣Bı beni görmedim be kral bol sanslarin olsun @kalabak22
Onu ben unide arkadaşlarıma 1 günde yaptırmıştım puahahDost refle üye oluyorsun 680 veriyor yarı yarıya yaparız 330 adam başı sonra sen yaptın uyeui kendi refinle alirsin 680 lira falan