- 1,003
- 376
- 63
1 e de 500 veriyorO 2 ye 1 veriyor
1 e de 500 veriyorO 2 ye 1 veriyor
Yazma bunu ban yersinDost refle üye oluyorsun 680 veriyor yarı yarıya yaparız 330 adam başı sonra sen yaptın uyeui kendi refinle alirsin 680 lira falan
500 e de 250 mi1 e de 500 veriyor
Güzelmiş dostum nasip olursa denerizYüzde 50 3 maç 1.65 ana para da 1 kat 1.65 ama gece saatlerinde çekim ödemiyor saat sabah 10 da başlıyor acelesi varsa hiç uğraşma
Min 200 yazıyordu kurallarda bonus için500 e de 250 mi
Ban yersin ama ref dir buDost refle üye oluyorsun 680 veriyor yarı yarıya yaparız 330 adam başı sonra sen yaptın uyeui kendi refinle alirsin 680 lira falan
Kendi paran gasp edilse hüngür hüngür ağlarsın ama parası giden adam dert yanması kadar doğal bisi yok forum kurallarına aykırı eyvallah da adamın parası gitmiş senin değilŞurada böyle boş işlerle uğraşıyorsunuz ki
1-2 kez çekim verdik güzel oluyorGüzelmiş dostum nasip olursa deneriz
Bwtvakti ne var reisiöBabil bilmiyorum da betvakti var sanırım
Anladım sağlam site 25 liraya bir kupon yapmıştım 23 k almıştım sağlam siteMin 200 yazıyordu kurallarda bonus için
Para gitti diye birbirimizi çarptık diye herkesi panelleyelim mi o zaman kral?Kendi paran gasp edilse hüngür hüngür ağlarsın ama parası giden adam dert yanması kadar doğal bisi yok forum kurallarına aykırı eyvallah da adamın parası gitmiş senin değil
Betvakti hâlâ devam ediyor mu🙄Bwtvakti ne var reisiö
Tek sorunu gece çekim ödemiyorAnladım sağlam site 25 liraya bir kupon yapmıştım 23 k almıştım sağlam site
1 k ya 1 k freebet ikisinide tek maç 1.60 dan oynayip çekiyorsun min çekim 5 kBwtvakti ne var reisiö
Ediyor dostBetvakti hâlâ devam ediyor mu🙄
Nice 😂basket maçına da oynamıştım o geldi zarar yok yıne
Nasip olmadı daha dostum bakalım🙏1-2 kez çekim verdik güzel oluyor
Açarım seve seve@elhermano takip edıyorum ıban atar mısın rool açacaksan eger
He sabaha kadar 1 paket sigara bitirmiştim beklemektenTek sorunu gece çekim ödemiyor