- 48,224
- 19,871
- 113
Gönlün nasıl derse , nasıl inanırsa dostum sana bıraktım🙏❤Sence frebet mi alayım yoksa tek adım atıp dağıtım mı yapayım
Gönlün nasıl derse , nasıl inanırsa dostum sana bıraktım🙏❤Sence frebet mi alayım yoksa tek adım atıp dağıtım mı yapayım
4. De ben olayım birde bana actir be kral .üçüncü sensın kanka takip edıyorum ıban atar mısın sana gonderdım rool açarsın
kral gonderıldı bol şans sana daSöyleyip bşr yerlerde anlatmasına laf edemem
Acil Kuveyt dinari lazımŞu hale bak
Keşke 4 te olsaydı dedim içimden4. De ben olayım birde bana actir be kral .
Ben genellikle 1.50 vs oranlarsan deniyorum da freebet alırsam freebet+ tek adımKnk 2-3 adım idael
Adama helal olsun valla 🙏üçüncü sensın kanka takip edıyorum ıban atar mısın sana gonderdım rool açarsın
Teşekkürler.kral gonderıldı bol şans sana da
Karar senin dost saygı duyarız şansın bol olsunBen genellikle 1.50 vs oranlarsan deniyorum da freebet alırsam freebet+ tek adım
Çekme emmioğlu bizi begenmezler🥲Hepinize bol şanslar dostlar cümleten geceniz guzel şansınız bol olsun boşuna takip etmeyelim konuyu adam bizi sevmiyor
Kesene bereket kabalaksımdı gonderebılırsın
Geçmişte sıkıntı yaşadığın biri kesin 😅Hepinize bol şanslar dostlar cümleten geceniz guzel şansınız bol olsun boşuna takip etmeyelim konuyu adam bizi sevmiyor
Bu arkadasin sansi var.dunde konuya sonradan geldi onu sectin bugunde sonradan geldi yine onu sectin.sans olucak insandaüçüncü sensın kanka takip edıyorum ıban atar mısın sana gonderdım rool açarsın
yemegi yiyem baslıcam1 k ya 1 k freebet ikisinide tek maç 1.60 dan oynayip çekiyorsun min çekim 5 k
tanımıyorum arkadaşı daha sonraki açtığım konuda ıllakı gorurumGeçmişte sıkıntı yaşadığın biri kesin 😅