- 1,400
- 262
- 83
Konuda 20 30kişi var 3kişi seçilecek size çıkmadi diye niye adama laf ediyorsunuz dostlar banada denk gelmedi ama kupon yatmasina ragmen adam roll açti daha napsin kesesne bereket
Yok dalgaya alıyor benceBüyük barışma gerçekleşiyordu puahah
Fero iyi sabrediyor sana çok tahrik ediyorsun adamıFerhat İban ulaştır bana 1 k atacam sana rol yap millet faydalansın
Bnde var onun iban atayimno online degileFerhat İban ulaştır bana 1 k atacam sana rol yap millet faydalansın
Bence gercektiYok dalgaya alıyor bence
Belki gercekten aticaktir bn dalga gectiginu sanmiyorumFero iyi sabrediyor sana çok tahrik ediyorsun adamı
Hwhwhwhwhwhhw gerginsin yiğidim
Kimsenin laf ettiği yok adama da senin amacı çözemedimKonuda 20 30kişi var 3kişi seçilecek size çıkmadi diye niye adama laf ediyorsunuz dostlar banada denk gelmedi ama kupon yatmasina ragmen adam roll açti daha napsin kesesne bereket
Diğer konudan bizi unutma yavrum🙏😍Ferhat İban ulaştır bana 1 k atacam sana rol yap millet faydalansın
1.10 oran 😂😂😂Atar mi iban
Aynn öle adam çok bonkör valla helal olsun adamın yaptıgını kolay kolay kimse yapmaz ...Konuda 20 30kişi var 3kişi seçilecek size çıkmadi diye niye adama laf ediyorsunuz dostlar banada denk gelmedi ama kupon yatmasina ragmen adam roll açti daha napsin kesesne bereket
Nasil yok 1sayfa geri git var mi yok mu görürsünKimsenin laf ettiği yok adama da senin amacı çözemedim
Sende metin kankana söyle benden çırptığı parayı ödesin hwhwh1.10 oran 😂😂😂
ıban atar mısın kral parayı gonderıcek kişi eğlenmeye gıdıcek mr.yk cevap vermedıKonuda 20 30kişi var 3kişi seçilecek size çıkmadi diye niye adama laf ediyorsunuz dostlar banada denk gelmedi ama kupon yatmasina ragmen adam roll açti daha napsin kesesne bereket
rool açarsın kral takip edıyorumKonuda 20 30kişi var 3kişi seçilecek size çıkmadi diye niye adama laf ediyorsunuz dostlar banada denk gelmedi ama kupon yatmasina ragmen adam roll açti daha napsin kesesne bereket
Dm açar misinıban atar mısın kral parayı gonderıcek kişi eğlenmeye gıdıcek mr.yk cevap vermedı
Adam çok bonkör valla helal olsunıban atar mısın kral parayı gonderıcek kişi eğlenmeye gıdıcek mr.yk cevap vermedı
at kral konyu açıp etıket yapsan yeterlıdırDm açar misin