Afiyet olsun dost olsa da yesek biz de iyiydikanka bende ekmek arasi tabuk doner az önce
Afiyet olsun dost olsa da yesek biz de iyiydikanka bende ekmek arasi tabuk doner az önce
Kupon tuttuktan sonra gibi değildi sanki reis 2dk da 3 sayı çıkmadı mucize şansı hep böyle olsun tekrardan tebriklerbizde boyle amca SANS
kupon tuttuktan sonra paylastim
İnş dost aktaralım hesaba açarımSana bol sans dost kazanda ekmek banalim
nerden geldigini unutmuyor hahahahakanka bende ekmek arasi tabuk doner az önce
Afiyet olsun bende kutulik yedim @kadircan4747 yaşlı 🐺 bilirkanka bende ekmek arasi tabuk doner az önce
Ulas bana artik.fazla omrum kalmadibu aralar baya sansim varmis demekki
ozelden bir kac kisiye ulasirim
herkese hayirli aksamlar
abartma kanka
Kardeşim aynı maça oynamışız tebrik ederim bende 158,5 alt bekliyorum 🍀🍀❤❤
🐔 Tan mı geliyor kalabaknerden geldigini unutmuyor hahahaha
O değilde dost adamın kasası sana akıyor sende durumlar nasıl hiç rol felan açmadınnerden geldigini unutmuyor hahahaha
afiyet olsun bende sucuklu yumurta yedimAfiyet olsun bende kutulik yedim @kadircan4747 yaşlı 🐺 bilir
Senin yatar gibime geliyorKardeşim aynı maça oynamışız tebrik ederim bende 158,5 alt bekliyorum 🍀🍀❤❤
kasasi bitse de @joafelix e yardimci olurumO değilde dost adamın kasası sana akıyor sende durumlar nasıl hiç rol felan açmadın![]()
Gece gece çok ağır bizim sıpa da gece gece bana sucuk yaptırdıafiyet olsun bende sucuklu yumurta yedim
Onu bu forumda bir ben yapabilirim de imkan yok@Kemal34 bol sans kral 10 k yapman dilegiyle
iyi yapmisGece gece çok ağır bizim sıpa da gece gece bana sucuk yaptırdı