- 48,590
- 20,067
- 113
Özelden bir kaç kişiye ulaşırım dedi ya dostum 🙏uyu dinlen sende@kalabak22 birşey demedin kral sabahtan beri takiptyez iş var uyuyamdık yine gorduk konuyu daldık 😊😇
Özelden bir kaç kişiye ulaşırım dedi ya dostum 🙏uyu dinlen sende@kalabak22 birşey demedin kral sabahtan beri takiptyez iş var uyuyamdık yine gorduk konuyu daldık 😊😇
valla kayit var😂😂500 dediler ama bana
ugrasamam biraz,kurabiye var2 yumurta kır ye
Bakalım ihtiyar birine atacam o çekim yaparsa sana 1 yapmazsa mecbur onada atacam ozaman 500valla kayit var😂😂
Sana mı ulaştı Şahin'imÖzelden bir kaç kişiye ulaşırım dedi ya dostum 🙏uyu dinlen sende
benim sorunum mu buBakalım ihtiyar birine atacam o çekim yaparsa sana 1 yapmazsa mecbur onada atacam ozaman 500
Maalesef bakalım hele gelsin debenim sorunum mu bu
Bana ulaşmadı ha şimdi böyle yazdım diye bana ulaştı sanmasın kimse ben , beklenti içinde olan dost için dedim , geceniz güzel olsun✋Özelden bir kaç kişiye ulaşırım dedi ya dostum 🙏uyu dinlen sende
yaw kazan yeterMaalesef bakalım hele gelsin de
Sen bı forma fazlasin dost çok resmi konusuyorsunBana ulaşmadı ha şimdi böyle yazdım diye bana ulaştı sanmasın kimse ben , beklenti içinde olan dost için dedim , geceniz güzel olsun✋
Maşallah dayimayaw kazan yeter
James Harden sendeyiz bugünRezilllijkkkjj sinyal bitmiyor
Yok bak dediğim gibi öyle düşünülmüş , yok dostum ullaşmadı , bana ulaşmaz😊Sana mı ulaştı Şahin'im![]()
Sakallarını keserim atmazsa vallaJames Harden sendeyiz bugün
Tebrikler dost kazancın daim ola🧿🙏bu aralar baya sansim varmis demekki
ozelden bir kac kisiye ulasirim
herkese hayirli aksamlar
sansinaSakallarını keserim atmazsa valla
Hayırlısı dost nasılsa bu para bir gün bizimde elimize gececekYPK bak dediğim gibi öyle düşünülmüş , yok dostum ullaşmadı , bana ulaşmaz😊
Her maçta atmış bakalım yatan kupona bakin 1 şuta gittisansina
Sırayla dostum bu işler bu işi yapıyorsak yarın sende öbür gün bende yani elbet bir gün sıkıntı yok sabr deyip geçicez uygun adımlarla 🙏🥰Hayırlısı dost nasılsa bu para bir gün bizimde elimize gececek