- 23,160
- 7,840
- 113
Alt oyna bugün kazanırsın üst sıkıntıbugun bultende guvendiginiz en sağlam 2.5 ust 2 tane mac varmi
Alt oyna bugün kazanırsın üst sıkıntıbugun bultende guvendiginiz en sağlam 2.5 ust 2 tane mac varmi
Baş çakala çanak tutuyorsun ondandır bosver iyi forumlar agaOnlardan bitmez takma ben hiçbirini takmıyorum ezip geçiyorum
Yok dostum bunu oynuyorsak birbirimize hergun lazimiz ama yanlış adamdan da uzak duracaksin tabiBen yanlışını görmedim ama burada yanlış olmak gerekiyor. Skersen yaraniyorsun onu anladim
Lan Kim Söyle de bilelim öyle konuşmakla olmuyorBaş çakala çanak tutuyorsun ondandır bosver iyi forumlar aga
Doğru adam kaldı mı ki bir elin parmaklarını geçen?Yok dostum bunu oynuyorsak birbirimize hergun lazimiz ama yanlış adamdan da uzak duracaksin tabi
Dm den verımbugun bultende guvendiginiz en sağlam 2.5 ust 2 tane mac varmi
Haklısın o konuda işte onlarla devam yapacak nirdey Yok dostumDoğru adam kaldı mı ki bir elin parmaklarını geçen?
Dost ben subat dan beri para yatirmiyorum borclarimk bu ay odedim tertemizim kod harici kimsenin rolunu takip etmem bol sans diler gecerim inan seni dahil hic bir rolunu mesajini hatirlamiyorum ben sana rol v.b benzeri seyler bekleme dememin sebebi burda gecen sene 2 3 kere odul atcam diyip atmayan dalga gecen bir yavsak vardi 7 saat takip etmistim o gun bugundur kimseden bisey beklemiyorum cevren olursa roll parasini sana cikma sansi cogalir onun harici birazda sans olucak cok kafaya takilcak bir sey yok yaniDrogba senden de almisimdir rol sende benden diye hatırlıyorum doğrumu @omerty5 bak soralım mesala Drogba ya yanlış hatırlamıyorsam eski ama son zamanlarda degil
Bılemedın meriç@kalabak22 tebrikler yapıyorsun bu sporu edirne uzunköprü mü![]()
olurDm den verım
Biri ts maçı bencebugun bultende guvendiginiz en sağlam 2.5 ust 2 tane mac varmi
sana roll vermedimi halaBılemedın meriç
Canı saolsun baska dostlar aldı aç dehılızzsana roll vermedimi hala
biz aldik 30 kişiye dagittiksana roll vermedimi hala
Hahahhahahahahahahaah rol verenlere bir daha vermesin Mesela ben dün aldım kaybettim hemensana roll vermedimi hala
tebrikler ozamanbiz aldik 30 kişiye dagittik