- 10,125
- 2,057
- 113
Evin aptallığı. 2. Yarıda coşar bu namussuzlarmalesef yatmışım ev baya savunma yapmıstı
Evin aptallığı. 2. Yarıda coşar bu namussuzlarmalesef yatmışım ev baya savunma yapmıstı
sorma bende susmak ıstersen hesap no iletÇok üzüldüm
Geçmiş olsun dost nazar boncuğu olsunennguzeli tek maç kombineye girmem bi daha basket hentbol
Kesinlikle dost en fazla 2 maç en güzeliennguzeli tek maç kombineye girmem bi daha basket hentbol
Tek tavi dost bu pqralarla kombne oynanmqzennguzeli tek maç kombineye girmem bi daha basket hentbol
Sağlık olsun çokta basma tadımlık yap kuponlar dostmalesef yatmışım ev baya savunma yapmıstı
maçları arkadaş verdi baya kazancı olmuştu zaten kısmet degılmısKesinlikle dost en fazla 2 maç en güzeli
Dost holiganbet baksana özel oranlar için baya güzeldi ben baktımmaçları arkadaş verdi baya kazancı olmuştu zaten kısmet degılmıs
Nazarlık olsun diyelim zarar olmasın damaçları arkadaş verdi baya kazancı olmuştu zaten kısmet degılmıs
Sağlık olsun reis 2. Yarı atar bu kansizlar kesinmaçları arkadaş verdi baya kazancı olmuştu zaten kısmet degılmıs
Sağlık olsun dost inşallah daha fazlasını çıkarırsın senmaçları arkadaş verdi baya kazancı olmuştu zaten kısmet degılmıs
satın alınabilecek bir tutarım yoksorma bende susmak ıstersen hesap no ilet
@kalabak22 bunun altında kalmaz dostumsatın alınabilecek bir tutarım yok
benle taştaş yaptıktan sonra paylaştığın her hangi bir kuponunda tutma ihtimali yok
Şansın bol olsun dostumEkli dosyayı görüntüle 976145
Ekli dosyayı görüntüle 976146
arka planda baya kazandık
tutmazsada sıkıntı değil
herkese bol şans
@joafelix gelirse sana bi kıyak yaptım yine kankam
satın alınabilecek bir tutarım yok
benle taştaş yaptıktan sonra paylaştığın her hangi bir kuponunda tutma ihtimali yok