- 11,109
- 4,403
- 113
Kesene bereket reis@Ezel345 takip ediyorum ozelden trx iletir misin ROOL acarsin insallah kazancin olur snn de
Kesene bereket reis@Ezel345 takip ediyorum ozelden trx iletir misin ROOL acarsin insallah kazancin olur snn de
Yazılmıyor@Ezel345 takip ediyorum ozelden trx iletir misin ROOL acarsin insallah kazancin olur snn de
Bende ileteyim mi kral birde ben açayım senden@Ezel345 takip ediyorum ozelden trx iletir misin ROOL acarsin insallah kazancin olur snn de
yaz kankaYazılmıyor
Bir de son kupon kazançla tamamlansaydı iyi olacaktı ama sağlık olsun diyelim@Ezel345 takip ediyorum ozelden trx iletir misin ROOL acarsin insallah kazancin olur snn de
Yok reis sabahtan beri rol takip ediyoruz 1 TL şans parası gelmedi dahaHocam benim rolüde takip ettin bugün çok rolde de gördüm seni umarım burdan kazanırsın hatırlarsan benim rolü Polonya 3.5 olsa sana da atacaktım nasıp olmadı ondan bir nasılsın yazayım dedim
Kesene bereket dost@Ezel345 takip ediyorum ozelden trx iletir misin ROOL acarsin insallah kazancin olur snn de
Seninle cok karsilastik bugun dost kader ortagi belledim asksdkYok reis sabahtan beri rol takip ediyoruz 1 TL şans parası gelmedi daha
Dost bir bakabilirmisinyaz kanka
Forum komple mı yoksaydi bizi naptiSeninle cok karsilastik bugun dost kader ortagi belledim asksdk
kotu olmus gecmis olsun
Vardir bi hayir ne diyelimForum komple mı yoksaydi bizi napti![]()
Aynen valla çok kötü gittikotu olmus gecmis olsun
Umarım burs wonlar alırsın dostYok reis sabahtan beri rol takip ediyoruz 1 TL şans parası gelmedi daha
Burası lost oldu bile dostUmarım burs wonlar alırsın dost
buyur dostDost bir bakabilirmisin
Dost bitexen globalden hediye için 10 dolar yaptırmıştım hesaba gecmiuor işleniyor yazıyor bir dolar atabilirmisin havale atayım sana Bir dolae yatirdinda hediyeyi alıyorum diğer islenende belki otomatik geçerbuyur dost