- 1,550
- 600
- 113
@kalabak22 oyy guzummm tebrikler
Tebriklerdestek veren herkese teşekkür ederım ılk mesajdan ıtıbaren kontrol sağlayıp yardımcım olayım arkadaslara
Adamsındestek veren herkese teşekkür ederım ılk mesajdan ıtıbaren kontrol sağlayıp yardımcım olayım arkadaslara
Tebrikler dost, ben çok katılamadım bi talebim yokdestek veren herkese teşekkür ederım ılk mesajdan ıtıbaren kontrol sağlayıp yardımcım olayım arkadaslara
hayirli olsundestek veren herkese teşekkür ederım ılk mesajdan ıtıbaren kontrol sağlayıp yardımcım olayım arkadaslara
Tebrikler abi nihayetdestek veren herkese teşekkür ederım ılk mesajdan ıtıbaren kontrol sağlayıp yardımcım olayım arkadaslara
Bitmediiiii abi bitmediiiii yeter da vazgeç şu juyundan benim rollingdede aynısını yaptın 30 sayıdan geri döndü takım yapma abi MS yazmadan hiç birine bitti deme bitti diyon adamlar hala karslikli gl atıyor yapma kardeşim bir sinerji yapmış olmuyorsun insanlari sinir ediyorsunBitti gösteriyor maç gitti bende
Bende ettim mi sence sen bilirsin@kalabak22 balkon konuşması için kürsüue davet ediyoruz😀
bence git cisini yap@kalabak22 balkon konuşması için kürsüue davet ediyoruz😀
özelden sana yazdım kral baksana bı@kalabak22 balkon konuşması için kürsüue davet ediyoruz😀
Abi bende bitti gösteriyordu betasustaBitmediiiii abi bitmediiiii yeter da vazgeç şu juyundan benim rollingdede aynısını yaptın 30 sayıdan geri döndü takım yapma abi MS yazmadan hiç birine bitti deme bitti diyon adamlar hala karslikli gl atıyor yapma kardeşim bir sinerji yapmış olmuyorsun insanlari sinir ediyorsun
KatılıyorumBitmediiiii abi bitmediiiii yeter da vazgeç şu juyundan benim rollingdede aynısını yaptın 30 sayıdan geri döndü takım yapma abi MS yazmadan hiç birine bitti deme bitti diyon adamlar hala karslikli gl atıyor yapma kardeşim bir sinerji yapmış olmuyorsun insanlari sinir ediyorsun