- 51,084
- 48,373
- 113
Valla bu aralar sikintiliyiz dosr ne ne iş var ne para rezil durumlar bayramda yaklaşıyor Allah büyük bakalım açacak bir kapıBeşiktaşlılar bu ara üzgün hep
Valla bu aralar sikintiliyiz dosr ne ne iş var ne para rezil durumlar bayramda yaklaşıyor Allah büyük bakalım açacak bir kapıBeşiktaşlılar bu ara üzgün hep
sigaram yok halaaaaNasip bu işler dost 3 tane rolünde baştan sona takip ettim ama şans gülmedi bize
Sıkıntı yol kral ben takibimi yaptım çekiliyorumDostum adam buranın eskisi zaten büyük ihtimalle buda yan hesap eski tanıdıklara atıyor elbet sana banada düşer illa
Dünyanın en değişik kuponunu görürsün birazdan felix eski tanırım bak iyi izle şimdi 😅At napoliye knk ordaki rollu yap
burdakiler icin napoli isimize yarar mı kiAt napoliye knk ordaki rollu yap
Acmiyor aga acmiyorValla bu aralar sikintiliyiz dosr ne ne iş var ne para rezil durumlar bayramda yaklaşıyor Allah büyük bakalım açacak bir kapı
Yarar yarar isleri ne takip etsinlerburdakiler icin napoli isimize yarar mı ki
Bayram sonrası askerlik var rezillik diz boyu 😀Valla bu aralar sikintiliyiz dosr ne ne iş var ne para rezil durumlar bayramda yaklaşıyor Allah büyük bakalım açacak bir kapı
he yawAcmiyor aga acmiyor
Şair burada ne anlatmak istiyor tam olaraksigaram yok halaaaa
Bizde olsa sence ben rol takip edecek adammiyimŞair burada ne anlatmak istiyor tam olarak![]()
Şimdiden hayırlı tezkereler kardeşimBayram sonrası askerlik var rezillik diz boyu 😀
unutma unutturmaŞair burada ne anlatmak istiyor tam olarak![]()
Beleş 🍞 var ne rezilliği eskisi gibi askerlik mi varBayram sonrası askerlik var rezillik diz boyu 😀
Askerlik iyidir ya parasız kalmazssin bakarlar orada sanaBayram sonrası askerlik var rezillik diz boyu 😀
15 ay yedik biz 😊Beleş 🍞 var ne rezilliği eskisi gibi askerlik mi var
Bedelli miBayram sonrası askerlik var rezillik diz boyu 😀
Dayi 52 yaşındasın bu yaşta sigaran yoksa kullanma bırak zaten 😅sigaram yok halaaaa
Git yap o zaman yerime 😀Beleş 🍞 var ne rezilliği eskisi gibi askerlik mi var