- 38,377
- 20,523
- 113
Oran 1.40
Son 30 dakkaBaş evv
Şaşırtın bir defadaSon 30 dakka
Müsait olunca dm atarsınkeşke sana etiket atsaydım
ahaha
Bol sansEkli dosyayı görüntüle 975918
dün rool açmaları ıcın kendılerıne gonderdıgın hediyeleri hala açmayanlar var bi de gelip hala bol şans yazıp para istiyolar. onlar kendilerini biliyor illa denk geliriz diğer konularda
herkesin şansı bol olsun
Atar evEv baskılı bu dklarda iki tane kaçırdı 100 de yüz olmassada gol olacak pozsyinlar
Hadi basın atinn70 olmadammAtar ev
Bol sans. Emeğine sağlık kendilerini bilirler hep aynı isimler bro bol kazanç olsunEkli dosyayı görüntüle 975918
dün rool açmaları ıcın kendılerıne gonderdıgın hediyeleri hala açmayanlar var bi de gelip hala bol şans yazıp para istiyolar. onlar kendilerini biliyor illa denk geliriz diğer konularda
herkesin şansı bol olsun
Niye, bana Hamza’dan 500₺ gelcek dün roll ödülü kazandım bugün atacak onu atayım al ver yapalım dilersenBugün kazansam olur mu yav megapayz a 500 atmam lazım yarın söz kaybederim yine hwhwh
Hiç sormaKabala olmasa forumda yeni üyeler ile tanışamayacaktık maasallah ismini duymadığımız ne çok üye varmış yav
Birimiz kazanırsak atalım artık bakalım mesaiye daha çok var 😂Bugün kazansam olur mu yav megapayz a 500 atmam lazım yarın söz kaybederim yine hwhwh