- 11,827
- 5,714
- 113
Inşallah dost bu yeşillensin bolsansaynen valla ama son beş maç hep aynı senaryo olmus
Inşallah dost bu yeşillensin bolsansaynen valla ama son beş maç hep aynı senaryo olmus
Kitabın ortası açık kalmış o sebepleYine kitabın ortasından konuştun Tahir abi
bı de forumun eskisi falan dıyordu 2 si kendilerineEtiket etmelisin bence kendileri de kızarsın yüzleri Bol şans
dm çok yogun kralFitne fesatlık değil kötü düşünen kendi kötüdür @kalabak22 DM yazarmisin bi
Kim onlar isim ver sene merak ettimbı de forumun eskisi falan dıyordu 2 si kendilerine
parasında degılım
illa denk geliriz para isterler yine
@kalabak22 gülme kanka gol bildirimi beklioz dm bildirimi değil 😅Seçtik maçı bildirimleri beklioz
Ekli dosyayı görüntüle 975924
İsim ver ama insanları zan altında bırakmabı de forumun eskisi falan dıyordu 2 si kendilerine
parasında degılım
Buna cevap yazma hakkı hissettim kendimde ben sana bol şans yazdım ama para istemedim hem senin bize attığın rollde açıklamayı düzeltip isteyen rol açsın dedin reis yoksa açardımEkli dosyayı görüntüle 975918
dün rool açmaları ıcın kendılerıne gonderdıgın hediyeleri hala açmayanlar var bi de gelip hala bol şans yazıp para istiyolar. onlar kendilerini biliyor illa denk geliriz diğer konularda
herkesin şansı bol olsun
Hiç ödül almayanlara öncelik varmı ?Ekli dosyayı görüntüle 975918
dün rool açmaları ıcın kendılerıne gonderdıgın hediyeleri hala açmayanlar var bi de gelip hala bol şans yazıp para istiyolar. onlar kendilerini biliyor illa denk geliriz diğer konularda
herkesin şansı bol olsun
kral lafım sana degıl neden üstüne alındın size gonderdıklerım rool açılması ıcın degıl helal olsunBuna cevap yazma hakkı hissettim kendimde ben sana bol şans yazdım ama para istemedim hem senin bize attığın rollde açıklamayı düzeltip isteyen rol açsın dedin reis yoksa açardım
Aga eskiler zaten kaşarlanmiş kişiler yeniler de eskileri görüp demleniyorlarbı de forumun eskisi falan dıyordu 2 si kendilerine
parasında degılım
Burada rollercoaster drogba var bol şansEkli dosyayı görüntüle 975918
herkesin şansı bol olsun
nasıl yaniiiHiç ödül almayanlara öncelik varmı ?
Bolşans
Herkes ödül almış roll bile açmamış vs ya. Şuan bu kupon tutarsa hiç ödül almayanlara öncelik tanırmışım diye sordumnasıl yaniii
Aslan kardeşim dediyse vardır bir bildiğiKitabın ortası açık kalmış o sebeple
Bir an üzerime alındım valla bol şans yazdım 10 dk sonra bunu yazıncakral lafım sana degıl neden üstüne alındın size gonderdıklerım rool açılması ıcın degıl helal olsun