Dk 53Rahatsız oluyorsan atmıyayım abi
Dk 53Rahatsız oluyorsan atmıyayım abi
Cografi ne laCoğrafi filan demez inş
Tamamdır kral eyvallah sorun yokkral rool açmayan kişi var 3 kişi onlar kendilerini biliyor lafın o üç kişiye sana gonderdıgımde açmana gerek yok diye yazmıştım konuda
O zaman bi p6 paklarOyuncularda soğudu. Golden sonraki 5 dakika çok önemliydi
Şansin bol olsun knkEkli dosyayı görüntüle 975918
dün rool açmaları ıcın kendılerıne gonderdıgın hediyeleri hala açmayanlar var bi de gelip hala bol şans yazıp para istiyolar. onlar kendilerini biliyor illa denk geliriz diğer konularda
herkesin şansı bol olsun
Hadi ev sende at yazık olmasın
Fenerlisin belli kiCografi ne la
Ben hiç ödül almadım. Rolle talibimkral rool açmayan kişi var 3 kişi onlar kendilerini biliyor lafın o üç kişiye sana gonderdıgımde açmana gerek yok diye yazmıştım konuda
Cepte son parayi birilerine sigara parasi cikarttik biz de dun konudan istedigin gibi harca demistin kesene bereket cebin de gonlun gibi zengin olsunkral rool açmayan kişi var 3 kişi onlar kendilerini biliyor lafın o üç kişiye sana gonderdıgımde açmana gerek yok diye yazmıştım konuda
70 olmadan atin
Ben sana söyledim dün isimleri hatırlıyorsanBence ifşala reis
"Coğrafi ofsayt", futbol kurallarında yer almayan, ancak oyuncunun savunma hattına göre bariz ve tartışmasız şekilde önde (ofsayt bölgesi) olduğunu vurgulamak için kullanılan mecazi bir terimdir. Kavram, sahadaki fiziksel konumun "sınırda olmadığını" ve mutlak surette ofsayt çizgisini geçtiğini anlatmak amacıyla spor medyasında popülerleşmiştir.Cografi ne la