- 8,777
- 7,420
- 113
sansini zorlama ban yedirmeKazi kazan mı
sansini zorlama ban yedirmeKazi kazan mı
Aminnnnherkesın bol şansı olsun benden daha çok kazanmanız dılegıyle ınsallah
Güzel,,,,herkesın bol şansı olsun benden daha çok kazanmanız dılegıyle ınsallah
Gelmez kralBize sıra gelirmi artık
Amin ecmainherkesın bol şansı olsun benden daha çok kazanmanız dılegıyle ınsallah
sende cok acil kazanAminnnn
Dostum takip edenleri kime sectiriyorsan ayrımcılık yapıyor adam başta 1 mesja yazmış sonlara doğru gelmiş onu seçiyor biz konunun başından beri burdayiz secilmiyoruz herseferinde bol kazanclarherkesın bol şansı olsun benden daha çok kazanmanız dılegıyle ınsallah
Hadi hemşo çik yaylaya temiz bi hava al kazan gelAminnnn
Daim olsun dostumteşekkür ederım desteklerınız ıcn akşama doğru kişi sayısı 10 dan fazla olucak sekılde etkınlık acıcam görüşmek üzere
Kazanmaya çalışacaz knk kısmetsende cok acil kazan
Evet Muro candir bakma bu aralar durumumuz pek iyi değil dost kendi halinde gecinmeye çalışıyor yoksa ondan yarardan başka hicbirsey gelmez @Muroo1988 bol sans aslanMuro cidden bişi soracam sen bu forumda birine hiç para attın mı 😂
ozkan sen beni tanimiyon sanirim kanka ne laKazanmaya çalışacaz knk kısmet
bızzat be secıyorum kral kufr edıceksen bana edebılırsın ıstesem yemın ederım 50 kısıyede gonderebılırım ama forum karışır o kadar ıhtıyacım kalmadı yanı 6 gün önce 2 k ıle nerelere kadar geldim bı bılsen. maksat yavaş yavaş herkese yardımcı olmak akşamki konuda almayanlara oncelık berıcemDostum takip edenleri kime sectiriyorsan ayrımcılık yapıyor adam başta 1 mesja yazmış sonlara doğru gelmiş onu seçiyor biz konunun başından beri burdayiz secilmiyoruz herseferinde bol kazanclar
posi nerde sesi cikmioKazanmaya çalışacaz knk kısmet
Knk nasılsın puahhahaozkan sen beni tanimiyon sanirim kanka ne la
Şansın bol olsunteşekkür ederım desteklerınız ıcn akşama doğru kişi sayısı 10 dan fazla olucak sekılde etkınlık acıcam görüşmek üzere
Bu bir kurtlar sofrasıdır listede çıkamazsan ona yanarım 🤣Kurtlar sofrasi yemin ederim