- 18,438
- 10,091
- 113
Apo amca cidden makara yapmiyorsan atım sana sigara parasıKasadan alıyorum ama![]()
Apo amca cidden makara yapmiyorsan atım sana sigara parasıKasadan alıyorum ama![]()
Şaka yapıyorum ahmedim eyvallahApo amca cidden makara yapmiyorsan atım sana sigara parası
O sigara içi niye boş o kadar
dm gelmemıs kral kandırma beni@kalabak22 dm yazdım yanlış anlama dünden beri kumar oynamıyorum çok ihtiyacım var
Köküne kadar içmişO sigara içi niye boş o kadar
Sitresten yemiş yarısınıO sigara içi niye boş o kadar
İzmarit la 0.5x çektimO sigara içi niye boş o kadar
Dm atmadım ki kanka dm atmam için önce dm açman lazımdm gelmemıs kral kandırma beni
Benim dm gelmedi mi dostum 😂dm gelmemıs kral kandırma beni
Allah’a emanethadı ben kaçtım görüşmek uzere
Kanka az çık Cafe de lokanta da otur yanmadi mi beynin bi americano yanına waffle sonra 10 kişilik konu🤣dm gelmemıs kral kandırma beni
800 tl eksigim var fatura odicem el at pipiDm atmadım ki kanka dm atmam için önce dm açman lazım![]()
kankam kafedeyım zaten kız arkadaşımla beraber kupon yapıp maçları takip ettıkKanka az çık Cafe de lokanta da otur yanmadi mi beynin bi americano yanına waffle sonra 10 kişilik konu🤣
saka dimikod sayfasında gorursenız lütfen kufur etmeyın her yerden kovalıyorum ahaha
Kendine iyi bak dost bekliyoruz seni sana ihtiyacımiz var eeehadı ben kaçtım görüşmek uzere
yooo amca her dakika kupon mu yapayımsaka dimi