- 40,938
- 31,734
- 113
Ben o yüzden yorum yazmıyorum nazar değer diye, kötü düşünenin ta awq çıkarcı pislikler.. gözü olanın gözü çıksın kardeşim 🦂hemenolursa yatarız kral
yatmamı bekleyen çok kişi var
Ben o yüzden yorum yazmıyorum nazar değer diye, kötü düşünenin ta awq çıkarcı pislikler.. gözü olanın gözü çıksın kardeşim 🦂hemenolursa yatarız kral
Sen işini bilrsn😄😉hemenolursa yatarız kral
Yavaşlığı seviyon. Dağıtımı hızlı yaptık diye özel muameleyi kaçırdık 🤣hemenolursa yatarız kral
mesajı almışsan kralYavaşlığı seviyon. Dağıtımı hızlı yaptık diye özel muameleyi kaçırdık 🤣
Joe üzümlü kekim nerde, yerini marley kankam alabilir kardeşim 😂😂mesajı almışsan kral![]()
5 dk geç kaldık mı . Dm de bıçaklar çekiliyormesajı almışsan kral![]()
önemliyim tabi 🤣🤣sagi solu belli olmuo ruh halil onemli
He ya dün banada öyle oldu 10 dkka geciktim yandı hak 😂5 dk geç kaldık mı . Dm de bıçaklar çekiliyor
Tebrikler reisim daim olsunufak oynadım dostlar
kasayı topladık bayram ve zalgiris sağolsun ilk çeyrekler
nasibimizde varsa NASİPLENDİRİRİZ
Ekli dosyayı görüntüle 976243
Dalgami geçiyorsun sen dun 10 defa dedim ya sana en son zorunlu yok dedin bende o zmana acmiyim dedim konuda kac defa yazdım. Aciliyet var diye görmedin mi para elime geçsin 1k parani iade ederim merak etmehepsi sağlam hemen rool açıyorlar @Erhan2121 e rool açması ıcın 1 k gonderılmıstı ortalıkta yok hala nedense seçerek gonderıyorum artık
yazdıysan görmedim helal olsun benden yanaDalgami geçiyorsun sen dun 10 defa dedim ya sana en son zorunlu yok dedin bende o zmana acmiyim dedim konuda kac defa yazdım. Aciliyet var diye görmedin mi para elime geçsin 1k parani iade ederim merak etme
Dünya dağıtım yaptık kimsenin bir kuruşunu yemedik forumun çoğu bilir zaten beni sana dün konuda defalarca yazdım hatta neyse sorun yok bir gün iade ederiz sana da sansin bol olsunyazdıysan görmedim helal olsun benden yana
Yaw ne anlatıyorsun senIsimler sasirtmiyor dksmdmskwndkdnwndndndnsjwjsjs
Ya bırak millet herşeyi söylerDoğruyuz millet te ne kadar çamur ariyor insanda yeter ki biri birini karalasin iyice bok çukuruna dondu burasi artik
Bak ben tartışmak istemiyorum artık forumda da millet zorlan gir tartis diyor neyse dışarıdayım.yogunum suan size de tsk ediyorum iki laf ettiğiniz icinYa bırak millet herşeyi söyler