- 20,858
- 6,550
- 113
HayırdırRoll yükleniyor @Devecibey ⏳
HayırdırRoll yükleniyor @Devecibey ⏳
Sanada feromSaygılar memur bey
Yok olur mu her gün vermen lazım yaranmak için dost öylerikontrol sağlanıyor 20 dakikaya haber gecerım arkadaşlar
bazı kişiler garip garip konuştular hakkımı hela etmıyorum bır de daha önce yardımcı olduğum kısılerdı ayıp yani
Sende seçim lerini değiştir o zaman,,kontrol sağlanıyor 20 dakikaya haber gecerım arkadaşlar
bazı kişiler garip garip konuştular hakkımı hela etmıyorum bır de daha önce yardımcı olduğum kısılerdı ayıp yani
baska meseleGeldi bir daha bak
Ordan rolle biz devam edelim dost sen yoruldun dinlen 😂soyledık yaa kral betgit diye
Hergün verse de o şahıslar yaranamazsın 🙏😉Yok olur mu her gün vermen lazım yaranmak için dost öyleri
Ne anlatıyorsun bilader bırak boş işleriBunun için varım![]()
Ölsen 1 bardak su vermezler şu insanlara 100k dağıttın yazık paraya yinede para senin bol sanskontrol sağlanıyor 20 dakikaya haber gecerım arkadaşlar
İşte buna gülünür Vallahi buna gülünür harmanlık işte şimdi gidip kafamı kırayım kendime gelirim zatenBugün pazar cano sen içmeden bayılmışın![]()
Bir gün bizde dahitiriz apoŞaka bir yana kaç gündür dağıttığının miktarı belli değil daha çok kazanman dileğiyle
Komik değilsin besiktasGeldi bir daha bak
Yoksa o bizim kafayı kıracakMuro nün kafayı kırması lazım acil
Ne hayırdır dostHayırdır
İnşallah ferom tez zamanda olsun bariBir gün bizde dahitiriz apo
Adaş sen yapma dur adamın gönlünden kopuyor dağıtsın yaÖlsen 1 bardak su vermezler şu insanlara 100k dağıttın yazık paraya yinede para senin bol sans
ahmet nasılsın ahmetKomik değilsin besiktas
O da dogruHergün verse de o şahıslar yaranamazsın 🙏😉