- 19,078
- 10,449
- 113
Ne rolü knkRoll yükleniyor @Devecibey ⏳
Ne rolü knkRoll yükleniyor @Devecibey ⏳
Roll deveci yan yana görünce bi sormak istedim😂Ne hayırdır dost
Baksenn,,,Şaka bir yana kaç gündür dağıttığının miktarı belli değil daha çok kazanman dileğiyle
Oo Karabey iyiyim sen nasilsinahmet nasılsın ahmet
Dost acı söylerAdaş sen yapma dur adamın gönlünden kopuyor dağıtsın ya
Abooo he la sorma ne adamlar var 1/2 bana da denk geldi ama kara listem var oraya ayırıyorum hemenİyiliği iyilik bilen insana yapıcaksın rol parası atınca teşekkür bile etmeyen çapulcularla dolu burası
Sen su ile sarhoş olmuşsunBaksenn,,,
Yok şu an durgunum arkadaş geliyor sağ olsun o yapacak kurtardı beniYoksa o bizim kafayı kıracak![]()
Katılıyorum sonuna kadar dostİyiliği iyilik bilen insana yapıcaksın rol parası atınca teşekkür bile etmeyen çapulcularla dolu burası
tebrklerufak oynadım dostlar
kasayı topladık bayram ve zalgiris sağolsun ilk çeyrekler
nasibimizde varsa NASİPLENDİRİRİZ
Ekli dosyayı görüntüle 976243
Var var dost bizede çok denk geldiAbooo he la sorma ne adamlar var 1/2 bana da denk geldi ama kara listem var oraya ayırıyorum hemen
Rolleri sağlam o yüzden dedim😂😂Roll deveci yan yana görünce bi sormak istedim😂
1-3Sen su ile sarhoş olmuşsun
Kara liste şart knk cok, sevyesi düşük 5krs etmeyen insanlar var 😉😉😊Abooo he la sorma ne adamlar var 1/2 bana da denk geldi ama kara listem var oraya ayırıyorum hemen
Evet Dost acı söyler doğru söylüyorsun Ama bu atılan paraları karşılık bekliyorsa karşı taraf hem kendine zarar vermiş olur atan kişi psikolojikmen hem de karşılık bekliyorsa hiç atmasın mesela adam rol açıyor 3 kişi kafasından çıkarmış Mesela örnek veriyorum 500 sen takip ediyorsun O takip ediyor Ben takip ediyorum üçümüze verdi Bundan karşılık mı bekleyecek Sonuçta biz takip ediyoruz yani zaman harcıyolqr nasıl olacakDost acı söyler