Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı kalabak22 / Getirelim

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,897
17,811
113
valla reis çekim muhabbetinde benimle muhabbete girdin de üzerime alındım, ben çekimde sıkıntı yarattılar çekemediğin parayı dağıtmanın stresine girme dedim, yanlış anladıysan kusura bakma @kalabak22

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,655
48,845
113
Komik değilsin besiktas
Farkındaysan seni muhattap almıyorum konuşmuyorum neden ısrarla beni etiketliyorsun dost :) sevmiyorum seni konuşmak istediğim bir çocuk değilsin muhattabim değilsin yasitim değilsin Allah carsina pazar versin herkes herkesle konuşmak zorunda değil yoksay diye bir seçenek hizmeti sunmuş forum.. ayağına taş değmesin dost ama lütfen rica ediyorum kırmak istemiyorum ama ne olur benimle muhattap olma basbtacisin

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,611
6,483
113
Evet Dost acı söyler doğru söylüyorsun Ama bu atılan paraları karşılık bekliyorsa karşı taraf hem kendine zarar vermiş olur atan kişi psikolojikmen hem de karşılık bekliyorsa hiç atmasın mesela adam rol açıyor 3 kişi kafasından çıkarmış Mesela örnek veriyorum 500 sen takip ediyorsun O takip ediyor Ben takip ediyorum üçümüze verdi Bundan karşılık mı bekleyecek Sonuçta biz takip ediyoruz yani zaman harcıyolqr nasıl olacak
Muro cidden bişi soracam sen bu forumda birine hiç para attın mı 😂

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,915
10,407
113
Farkındaysan seni muhattap almıyorum konuşmuyorum neden ısrarla beni etiketliyorsun dost :) sevmiyorum seni konuşmak istediğim bir çocuk değilsin muhattabim değilsin yasitim değilsin Allah carsina pazar versin herkes herkesle konuşmak zorunda değil yoksay diye bir seçenek hizmeti sunmuş forum.. ayağına taş değmesin dost ama lütfen rica ediyorum kırmak istemiyorum ama ne olur benimle muhattap olma basbtacisin
Yok sen benim yazdığım yorumu alintiladim bende seni sevmiyorum zaten muhattap olmuyorum Allah yolunu açık etsin