- 10,279
- 2,080
- 113
Valla adam her kazandığında paylaşıyor helal olsun foruma hareketlilik geldi sayfada hep onun dagittigiyla roller görüyoruz
Evet bana attiMuro cidden bişi soracam sen bu forumda birine hiç para attın mı 😂
Yerinde dağıtması iyi olur yeterli değil mi bak adamın arkasından konuşuyorlarmis buda psikoloji bozar hem kafasına hem cebine zarar dostEvet Dost acı söyler doğru söylüyorsun Ama bu atılan paraları karşılık bekliyorsa karşı taraf hem kendine zarar vermiş olur atan kişi psikolojikmen hem de karşılık bekliyorsa hiç atmasın mesela adam rol açıyor 3 kişi kafasından çıkarmış Mesela örnek veriyorum 500 sen takip ediyorsun O takip ediyor Ben takip ediyorum üçümüze verdi Bundan karşılık mı bekleyecek Sonuçta biz takip ediyoruz yani zaman harcıyolqr nasıl olacak
Yapay zekadan yapiyon demi chattenmi yapiyonNe yapıyor ki sanki Ahmedim boş boş duruyoz öyle
İyi geceker körfezDep 3 attı🤝😊
Ala alaValla adam her kazandığında paylaşıyor helal olsun foruma hareketlilik geldi sayfada hep onun dagittigiyla roller görüyoruz
Millet aç para lazım agaaşuraya bak arkadaş sayfa 1 dakka sürmeden geçiş atlıyor![]()
Evet birazdan açarız sayfa onunla dolarValla adam her kazandığında paylaşıyor helal olsun foruma hareketlilik geldi sayfada hep onun dagittigiyla roller görüyoruz
Tamam anladık kobraNe alaka dostum ben adama takılıyorum ki aramızda muhabbetimizde var beni alıntılayıp abuk sabuk neden yazdın anlamadım
Kral ne diyeceksen de baksen deyip durma herkese sen deAla ala
Baksen,,,
Dha yeni başlıyoruz dur hele 😊😊İyi geceker körfez![]()
Hayatımda bu kadar aç olduğum bi zamanı hatırlamıyorum sahsen çok ciddiyimMillet aç para lazım agaa
Ordu ile bu maça üst girmiss yaşNe alaka dostum ben adama takılıyorum ki aramızda muhabbetimizde var beni alıntılayıp abuk sabuk neden yazdın anlamadım
Seninki kupon dostKavga etmeyin la
Holinin 2.5k kuponu devam ediyor var kuponu