- 3,622
- 2,249
- 113
Beyler sakin olun nasip kime denk gelirse artıkkk 200 mesaj atmışız orası ayrı tabi 🤣
Hee deniyom yakışıyor mu diye ne var ne yok giydirdim de buraya atmıyomYapay zekadan yapiyon demi chattenmi yapiyon
Oynadım ben kanka onaSeninki kupon dost![]()
Konumuz kapanmistir hayirli olsunsenin gibi eşek oldukça binen çok olur devam et lafa bak sie ne lan yaşın kaç hahahaha rezil seni
DoğruOrdu ile bu maça üst girmiss yaş
Halaa goller geliyorr
Güzel secimlerdi
Resim sal yaa başarılı olunca elbet onuda kıskanan olur maçlar başlıyor boşver 😂kral bi sie yaaaa
Yaratıcı görsellerini bekliyoruz abiHee deniyom yakışıyor mu diye ne var ne yok giydirdim de buraya atmıyom
Güzel secimler maclarr,,halaa goller geliyor,Kral ne diyeceksen de baksen deyip durma herkese sen de
kral neyın karşılığı dalga mı gecıyorsun adam mı secıyosunEvet Dost acı söyler doğru söylüyorsun Ama bu atılan paraları karşılık bekliyorsa karşı taraf hem kendine zarar vermiş olur atan kişi psikolojikmen hem de karşılık bekliyorsa hiç atmasın mesela adam rol açıyor 3 kişi kafasından çıkarmış Mesela örnek veriyorum 500 sen takip ediyorsun O takip ediyor Ben takip ediyorum üçümüze verdi Bundan karşılık mı bekleyecek Sonuçta biz takip ediyoruz yani zaman harcıyolqr nasıl olacak
Yaw rahat dur dost yaş😂
Sabahtandir 3. Rolüm 2 de çıkmadı bakalım 3 ne olucakBeyler sakin olun nasip kime denk gelirse artıkkk 200 mesaj atmışız orası ayrı tabi 🤣
Bol sans gelir umarımOynadım ben kanka ona
Oyun senden yana dostHadi bakalım bize de nasip olur mu acaba
İnş sana atar dostum banada atsın ama 🤣Sabahtandir 3. Rolüm 2 de çıkmadı bakalım 3 ne olucak
Zaten çıkarcı adam kendini belli eder tek amacı insanları kötülemek olan inslaar belli sen doğru bildiğin yoldan devam dostkral neyın karşılığı dalga mı gecıyorsun adam mı secıyosun
azmonce cekım yapamıcaktım az kalsın bazı kşşilerin neler yazdı sanki hiç yardımda bulunmamışım gibi şimdi inceden elerim sıkıntı yok