Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı kalabak22 / Getirelim

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,622
2,249
113
Beyler sakin olun nasip kime denk gelirse artıkkk 200 mesaj atmışız orası ayrı tabi 🤣

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,954
9,070
113
Hadi bakalım bize de nasip olur mu acaba

kalabak22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,031
3,588
113
Evet Dost acı söyler doğru söylüyorsun Ama bu atılan paraları karşılık bekliyorsa karşı taraf hem kendine zarar vermiş olur atan kişi psikolojikmen hem de karşılık bekliyorsa hiç atmasın mesela adam rol açıyor 3 kişi kafasından çıkarmış Mesela örnek veriyorum 500 sen takip ediyorsun O takip ediyor Ben takip ediyorum üçümüze verdi Bundan karşılık mı bekleyecek Sonuçta biz takip ediyoruz yani zaman harcıyolqr nasıl olacak
kral neyın karşılığı dalga mı gecıyorsun adam mı secıyosun
azmonce cekım yapamıcaktım az kalsın bazı kşşilerin neler yazdı sanki hiç yardımda bulunmamışım gibi şimdi inceden elerim sıkıntı yok

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,543
6,477
113
kral neyın karşılığı dalga mı gecıyorsun adam mı secıyosun
azmonce cekım yapamıcaktım az kalsın bazı kşşilerin neler yazdı sanki hiç yardımda bulunmamışım gibi şimdi inceden elerim sıkıntı yok
Zaten çıkarcı adam kendini belli eder tek amacı insanları kötülemek olan inslaar belli sen doğru bildiğin yoldan devam dost