- 10,877
- 6,493
- 113
İnşallah kardeşimİnş sana atar dostum banada atsın ama 🤣
İnşallah kardeşimİnş sana atar dostum banada atsın ama 🤣
Kaybet diye bekleyen sessizce takip eden cok kisi vardir bosver dostkral neyın karşılığı dalga mı gecıyorsun adam mı secıyosun
azmonce cekım yapamıcaktım az kalsın bazı kşşilerin neler yazdı sanki hiç yardımda bulunmamışım gibi şimdi inceden elerim sıkıntı yok
Ele elee,,maçları nasıl güzel bulup seciyorsan,,bu IŞİD'e halledersin,,kral neyın karşılığı dalga mı gecıyorsun adam mı secıyosun
azmonce cekım yapamıcaktım az kalsın bazı kşşilerin neler yazdı sanki hiç yardımda bulunmamışım gibi şimdi inceden elerim sıkıntı yok
Adana sıcak mi la donduk biz burada bu ne soğuk bugunBeklemedeyiz kapanacak konu bu gidişle
Şaşırdım hemde çokEvet bana atti
şansın var ama kaç gündür maşallahkral neyın karşılığı dalga mı gecıyorsun adam mı secıyosun
amcam sen yavastan kendi basina takil sanirim bazilari cekiminde gozu var artik kazanmani istemiyolar gibikral neyın karşılığı dalga mı gecıyorsun adam mı secıyosun
Sen niye üstüne alındın ki senin için Konuşmadım O arkadaş yazmış ya o şekilde atma falan Ben de dedim karşılık bekliyorsa kişi ortaya konuşuyorumkral neyın karşılığı dalga mı gecıyorsun adam mı secıyosun
Kral herkesi memnun etmek esclerin işi takılmaaaakral neyın karşılığı dalga mı gecıyorsun adam mı secıyosun
ben seni tutuyorum isallah sana cikarşansın var ama kaç gündür maşallah
Antalyadayım sıcakAdana sıcak mi la donduk biz burada bu ne soğuk bugun
Reis her şeye takılma böyle yoksa 1 saate kafayı kırarsınkral neyın karşılığı dalga mı gecıyorsun adam mı secıyosun
Yok yaa kaybetmesin şu güzel seçimlere yazık olur,,Kaybet diye bekleyen sessizce takip eden cok kisi vardir bosver dost
Bu aksam kim düşer kim kalır reis varmı düşüncen😇😉😊Huzur kaçrımayın Beyler
Saygınızı bilerek yorumlar yapın LÜTFEN.
Derler dost derler bu gözler nelere şahit oldu bilsenkral neyın karşılığı dalga mı gecıyorsun adam mı secıyosun