- 51,377
- 48,646
- 113
Bol sansfutbol sevmıyom kral genelde hep basket alırm veya hentbol
Ekli dosyayı görüntüle 976332
Bol sansfutbol sevmıyom kral genelde hep basket alırm veya hentbol
Kanka @Erhan2121 sana yazdı ama sen gözden kaçırdın sanırım faturam var dedifutbol sevmıyom kral genelde hep basket alırm veya hentbol
Tebrikler buda içerdefutbol sevmıyom kral genelde hep basket alırm veya hentbol
🔥🔥futbol sevmıyom kral genelde hep basket alırm veya hentbol
Rol parasıyla fatura mi ödüyorsunuz artıkKanka @Erhan2121 sana yazdı ama sen gözden kaçırdın sanırım faturam var dedi
Yapıyor sun bu sporu🔥✅🤝futbol sevmıyom kral genelde hep basket alırm veya hentbol
Tebrikler güle güle harca kralfutbol sevmıyom kral genelde hep basket alırm veya hentbol
Tebrikler @wasilfutbol sevmıyom kral genelde hep basket alırm veya hentbol
Metin üzüldü şimdi bisi var sanmıştı güldüm ama baya kardeşimEvet hatani bilip neden niye diye soruyosun ????
Masallahfutbol sevmıyom kral genelde hep basket alırm veya hentbol
Sende 50 k varken bu adamı izleseydin aimdi köşe olmustun
Hayırdır dost yüksek mi@Emsek1903 bu arkadaş da beni bir el çarptı gitti helal olsun valla millete yardim ettikçe bizi skyorlar
Senin baska kardeslerinde var malesef artik bende yeni kankalar yapacagimMetin üzüldü şimdi bisi var sanmıştı güldüm ama baya kardeşim
gormedım on yıne de hela olsun etıket attıysa arada kaynamıştır 50+ oluyo hep bıldrımKanka @Erhan2121 sana yazdı ama sen gözden kaçırdın sanırım faturam var dedi
Buna nasıl carpildin be@Emsek1903 bu arkadaş da beni bir el çarptı gitti helal olsun valla millete yardim ettikçe bizi skyorlar
Sıra bende mı yoksamfutbol sevmıyom kral genelde hep basket alırm veya hentbol
Tüpcü seni de dolandırdıysalar var ya 😊 geçmiş olsun dost@Emsek1903 bu arkadaş da beni bir el çarptı gitti helal olsun valla millete yardim ettikçe bizi skyorlar