- 22,057
- 28,275
- 113
biz buz hokeyi oynardıkta hayat kumarcısı oynuyor mu bilemeyizMaç yok dostum uçan kuş yarışı bahsi felan anca bulunursa
biz buz hokeyi oynardıkta hayat kumarcısı oynuyor mu bilemeyizMaç yok dostum uçan kuş yarışı bahsi felan anca bulunursa
estBu ay benim 2 elektrik faturamı yatıran hayırsever kimse teşekkür ediyorum ellerinden öpüyorum
Abi harbiden 1 i içeride birisi son gündü ödeyim dedim borç yoktur dedi 2 gün boyunca denedim yok borç bulunamadı diyor ilginç halbuki kimse benim faturayı bilmez.
Görevimiz zenginden alıp fakire vermek, ayıp ettin. Robin değil Hermano Hood.Bu ay benim 2 elektrik faturamı yatıran hayırsever kimse teşekkür ediyorum ellerinden öpüyorum
kacak kullanirsan borc cikmaz tabi😂😂Abi harbiden 1 i içeride birisi son gündü ödeyim dedim borç yoktur dedi 2 gün boyunca denedim yok borç bulunamadı diyor ilginç halbuki kimse benim faturayı bilmez.
Çelik bakkallardan sonra faturalara el atmış olabilir mi?Abi harbiden 1 i içeride birisi son gündü ödeyim dedim borç yoktur dedi 2 gün boyunca denedim yok borç bulunamadı diyor ilginç halbuki kimse benim faturayı bilmez.
Hay yalanını...
inannaHay yalanını...
İnanmıyorum zaten 😂inanna
La ne kaçağı zaten düşük miktarlardı ikisi toplasan 600₺ bilmiyorum bazen faturalar ödenmediği zaman belediyeye düşüyor orada askıda fatura olayı var ordan yatırmış olabilirler.kacak kullanirsan borc cikmaz tabi😂😂
Belediye de askıda fatura mı varLa ne kaçağı zaten düşük miktarlardı ikisi toplasan 600₺ bilmiyorum bazen faturalar ödenmediği zaman belediyeye düşüyor orada askıda fatura olayı var ordan yatırmış olabilirler.
Bence Şarkıcı Çelik Ödemiştir.La ne kaçağı zaten düşük miktarlardı ikisi toplasan 600₺ bilmiyorum bazen faturalar ödenmediği zaman belediyeye düşüyor orada askıda fatura olayı var ordan yatırmış olabilirler.
bak ciddi diom farkli forumda biri vardi arada faturasini oduyordum bi ara tel odedim ne oduyon faturami parasini versene ben onu katlardim dedi firca atti aqHay yalanını...
1 saat içinde açarım atayım trx dediğin tron dimi?@Hayat1kumar trx atar musun özelden ROOL AÇMAN ıcın yardımcı olucam sonra acıcam veya 1 saat sonra acıcam gıbı yazma rool açmak ıcın müsaitsen tabi
yüzsüzlük.exe çalışmaya devam ettibak ciddi diom farkli forumda biri vardi arada faturasini oduyordum bi ara tel odedim ne oduyon faturami parasini versene ben onu katlardim dedi firca atti aq
bak ciddi diom farkli forumda biri vardi arada faturasini oduyordum bi ara tel odedim ne oduyon faturami parasini versene ben onu katlardim dedi firca atti aq
Aynen bizim ankarada var Mansur Yavaş yapıyor birşeylerde maalesef iktidar engel oluyorBelediye de askıda fatura mı var