- 64,668
- 35,904
- 113
509k benim olsun lütfengece baya kaldırdım kanka @joafelix kardesımde görmüştür baya takıp ettık beraber
bunları yapıp uyudum
Ekli dosyayı görüntüle 976793
509k benim olsun lütfengece baya kaldırdım kanka @joafelix kardesımde görmüştür baya takıp ettık beraber
bunları yapıp uyudum
Sen rolling açmaya tövbe etmedin misen bana 10 k gondersene nasilsa telafi edion
Para adama rolde açtırırSen rolling açmaya tövbe etmedin mi
Helal güzel kazançgece baya kaldırdım kanka @joafelix kardesımde görmüştür baya takıp ettık beraber
bunları yapıp uyudum
Bütün foruma roll açtırdın bigece baya kaldırdım kanka @joafelix kardesımde görmüştür baya takıp ettık beraber
bunları yapıp uyudum
acmicam zaten parayi gomecemSen rolling açmaya tövbe etmedin mi
Tebrikler dostgece baya kaldırdım kanka @joafelix kardesımde görmüştür baya takıp ettık beraber
bunları yapıp uyudum
Maşallahgece baya kaldırdım kanka @joafelix kardesımde görmüştür baya takıp ettık beraber
bunları yapıp uyudum
Çok güzel dostum ama yine rakamlar yukselmis dikkatli ol parayla yatırım yapgece baya kaldırdım kanka @joafelix kardesımde görmüştür baya takıp ettık beraber
bunları yapıp uyudum
Oooo maşşallah beybim , güzel itelemişsin bizde ki hayal dünyası işte 3,3k yapıp 1,3 dağıttık 2k bastık belki 7k alır fatura öderiz diye pırasa oldu haha , neyse ben yatıp uyuyayım artık işten geldik yorgunluk çöktü daim olsun 🍀❤gece baya kaldırdım kanka @joafelix kardesımde görmüştür baya takıp ettık beraber
bunları yapıp uyudum
kral be bır defa aynı aynı senaryoyunyasadım bı daha asla yüzde 23 kuralı hayatımı degıstırdı her türkü toparlarımReis kontrollü gidersen ne ala ama zamanla kayıp başlarsa peş peşe hırs adamı bitirir akıl vermek gibi değil benimki tecrübe
ospu olduk dion😂😂Reis kontrollü gidersen ne ala ama zamanla kayıp başlarsa peş peşe hırs adamı bitirir akıl vermek gibi değil benimki tecrübe
kısmetBütün foruma roll açtırdın bi
Bana açtırmadın![]()
GünaydınEkli dosyayı görüntüle 976755
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Sayılır emmiospu olduk dion😂😂
Oyshh tebrikler reisgece baya kaldırdım kanka @joafelix kardesımde görmüştür baya takıp ettık beraber
bunları yapıp uyudum
Wasil ne derse tersini yapkral be bır defa aynı aynı senaryoyunyasadım bı daha asla yüzde 23 kuralı hayatımı degıstırdı her türkü toparlarım
Dikkst et kral, seviyoruz seni bol şanskral be bır defa aynı aynı senaryoyunyasadım bı daha asla yüzde 23 kuralı hayatımı degıstırdı her türkü toparlarım