Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti kalabak22 | Günaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,980
23,767
113
La kardeşler Allah Hakkı için adamı darlamayın.. zaten dm atıp destek atıyor paso bir talep var etmeyin daha ne yapacak poku çıktı bu işin. @kalabak22 ve ne kadar destek atarsa atsın nasiplenemeyen isyan çekiyor hacı şeremet çeşmesi değil bu bende 250 Kayme dağıttım 8-10 günde adama 5 gün üst üste paralar atmışım dediği lafa bak x kişiye daha çok atmışsın ayıp ettin ahahahha 😂😂😂😂
Dm atıldı

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,678
699
113
La kardeşler Allah Hakkı için adamı darlamayın.. zaten dm atıp destek atıyor paso bir talep var etmeyin daha ne yapacak poku çıktı bu işin. @kalabak22 ve ne kadar destek atarsa atsın nasiplenemeyen isyan çekiyor hacı şeremet çeşmesi değil bu bende 250 Kayme dağıttım 8-10 günde adama 5 gün üst üste paralar atmışım dediği lafa bak x kişiye daha çok atmışsın ayıp ettin ahahahha 😂😂😂😂
En güzeli şerefli bir şekilde çıksın çıkmasın tebrik edip bol şans dilemek kesene bereket demek

CLAXTON

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
310
146
43
Doyumsuzluk başa bela

sesegnon19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,876
327
83
hedefim bitti kanka sımdı nefsimi köreltmek ıcn küçük alıyorum bugünden ıtıbaren araba aldım geçen hafta çarşambada ev alıcam ufak da kendı çapımda yatırım yaptım sağlıkta sıkıntı olmadığı sıçırece düşme ınsallah
Yakışır sana çok güzel yatırımlar huzur içinde ailenle güzel günlerde kullan dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...