Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti kalabak22 | Günaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

kalabak22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,031
3,588
113
Bunun altında kalma bende 6 kişi takipleyim sende dağıt dost senin konunda sana racon kesiliyor ben. Bile sinirlendim elim ayağım titriyor forumu ateşe verelim
kımseyle ısım olmaz kral bazı yardımcı olduklarıma çok pişmanım daha secıcı davranıyorum artık ;)

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,311
54,126
113
kımseyle ısım olmaz kral bazı yardımcı olduklarıma çok pişmanım daha secıcı davranıyorum artık ;)
Aynen bi para attin konunda o kadar yazdik ama görmedim dedin iste forumdaki kişileri tanısaydın en son lafi bana ederdin de forumda uzun vadeli kalırsan kimin ne olduğunu görürsün ins

kalabak22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,031
3,588
113
Aynen bi para attin konunda o kadar yazdik ama görmedim dedin iste forumdaki kişileri tanısaydın en son lafi bana ederdin de forumda uzun vadeli kalırsan kimin ne olduğunu görürsün ins
kral sen kendi uzerıne neden alınıyorsun boş yapmaya devam edıceksen başka konu da bak dalgana huzuru neden kacırıyorsun nerde dağıtım var orda enik gibi mıyaklıyosun .BENİM GONDERDIGIM PARA SANA HELALİ HOŞ OLSUN DEDİM . bir daha benım konularıma yazma kral kaç senedır forumdasın hangı konuda ne kadar dağıtmışsın. forumun moderatoru falan mısın ? ısıne bak konularıma yazma

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Az önce bunu dedim diye para alacaklar diye linç yedim , kendileri dolandırmadık kişi bırakmamış ama bir bakıyorum başkalarına sallıyorlar ulan biz kimsenin bir lirasını bu zamana kadar yemedik yinede böyle şeyler yazamadık ben sana DM at birşey söyleyeceğim derken bunu demek istemiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...