Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı kalabak22 | Hadi Bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,301
16,883
113
kral rool açmadım ki gönlümden koptu attım arkadaşlara konu BAŞINDA DAĞITIM VAR ŞU KADAR KISIYE GÖNDERİM YAPICAM DEDİM DE BENİM MI HABERİM YOK ACABA .
Bişey mi dedik reis insan gibi rica ettik rica var orda farkındaysan ama değilsin sanırım neyse hadi bol şans.

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,341
7,580
113
kral rool açmadım ki gönlümden koptu attım arkadaşlara konu BAŞINDA DAĞITIM VAR ŞU KADAR KISIYE GÖNDERİM YAPICAM DEDİM DE BENİM MI HABERİM YOK ACABA .
Dostum gün içinde dağıtımın olursa talibim konularıma bakabilirsiniz birçok kez dağıtımda yaptım eğer uygun gorursen yolsuzuz belki bizede birşey çıkar :)

Alfonso31

Bu sevda 7 beni
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,827
5,714
113
Sa kupon için tebrikler dost @kalabak22 yazılanları şimdi okudum beyler kupon beklemede gelirse paylaşım yaparım yazısı yok artı adam dünden beri dağıtım yapıyor bu şekilde ısrar etmek şans attirmaz şansınız kaybolur zaten sizler demeden direk seçim yapıp herkese destek oluyor bence saygı sevgi şeklinde kırıcı olmadan yorum yapalım takip edelim

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,941
8,226
113
Sa kupon için tebrikler dost @kalabak22 yazılanları şimdi okudum beyler kupon beklemede gelirse paylaşım yaparım yazısı yok artı adam dünden beri dağıtım yapıyor bu şekilde ısrar etmek şans attirmaz şansınız kaybolur zaten sizler demeden direk seçim yapıp herkese destek oluyor bence saygı sevgi şeklinde kırıcı olmadan yorum yapalım takip edelim
Aynen öyle süper yazmissin

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,512
22,170
113
Kimse birşey dememiş ki kral sakin ol asıl bu tarz övgü yazıları ortamı bozar , adamın dağıttığını herkes görüyor zaten bunu dile getirmen saçma kimsede adama para ver diye yapışmamış ki , isteyen rica etmiş.. yada kendisi uygun gördüğü kişilere vermiş bunu neden yazdın çözemedim 😆

burdurlu1515

Allah var gam yok!!!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,836
1,720
113
Kraldan çok kralcı olanlara Zengin üzülecek diye Siper olanlara garibanı ezip zengine yalakalık yapanlar hariç herkese selam olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...