- 2,601
- 986
- 113
kes lan işine bakSen hep burdayın aferim sana buranın manevi anahtarini sana verecez dostum sakin ol neden tartışma ortamı çıkarıyorsun zaten kendisi seciyir kişileri ortamı germeyekim
kes lan işine bakSen hep burdayın aferim sana buranın manevi anahtarini sana verecez dostum sakin ol neden tartışma ortamı çıkarıyorsun zaten kendisi seciyir kişileri ortamı germeyekim
3 . 4 kişi kaldık emeğimize saygı . Emek en yüce değerdirmac alt aldiginda 100 kişi vardi üst olunca 20 kisi anca kaldi
Türkçe yazmayı öğren gel ben de yeri geldi @kalabak22 dostun rollerini takip ettim bana versin diye ekstradan üstelemedim ama seninki biraz öyle olmuş, ayrıca şu ana babaya laf söyleme işinden de vazgeçin, seviyenizi düşürmeyin.İstersen bunun cebabını kalabak a sor hatta beraber soralım kim dilenir kim dilenmez ayıp lafını bil dilenci babandır . Kalabak cevap verir sana ayıp
Sulo dün geldin bilmezsin. İşler yolunda gidince herkes olur yatacağı zaman kimse kalmaz. Kumar alemi bu. Kimse kazanamayacagi yerde durmaz. Öğrenirsin zamanla. Şikayet etmeyi bırak. Keyfine bak boşver takılma her şeye.kes lan işine bak
Tamamkes lan işine bak
yo hayir benim alcak oldugum hediyedi baskasina verim o degil ayiptir adamin kuponu tutunca 500 kişi oluyor yatinca herkez dagiliyor3 . 4 kişi kaldık emeğimize saygı . Emek en yüce değerdir
Kanka kaç zamandır forumdayim 1 tane roll dağıtım kupon açtığını görmedim burda millete laf söylüyorsun pssjsksjsjİstersen bunun cebabını kalabak a sor hatta beraber soralım kim dilenir kim dilenmez ayıp lafını bil dilenci babandır . Kalabak cevap verir sana ayıp
Bir de liseli ergen gibi ana baba katıyorKanka kaç zamandır forumdayim 1 tane roll dağıtım kupon açtığını görmedim burda millete laf söylüyorsun pssjsksjsj
milletin avukatlihmgunu yapma sende işne bak kardesimKanka kaç zamandır forumdayim 1 tane roll dağıtım kupon açtığını görmedim burda millete laf söylüyorsun pssjsksjsj
La ne avukatlığı. Banane. İsterseniz kavga edin. Ben kendi gördüğümü söylüyorum..milletin avukatlihmgunu yapma sende işne bak kardesim
tamam o zamanLa ne avukatlığı. Banane. İsterseniz kavga edin. Ben kendi gördüğümü söylüyorum..