- 18,425
- 10,078
- 113
Maşallah apo amca bir ödül aldın şair olsun bir daha alsan bizi dikersin heralde puahahsKim bilir belki yarın belki yarından da yakın![]()
Maşallah apo amca bir ödül aldın şair olsun bir daha alsan bizi dikersin heralde puahahsKim bilir belki yarın belki yarından da yakın![]()
Şartı yazarım heryere puahahasart degildi la
afetmezMaşallah apo amca bir ödül aldın şair olsun bir daha alsan bizi dikersin heralde puahahs
Hayda yakışmadı sanaMaşallah apo amca bir ödül aldın şair olsun bir daha alsan bizi dikersin heralde puahahs
hafiz rol sartmiydi@joafelix e gonderdım market ıle beraber sözlere gonderılcek herkesın günü güzel gecsın cumartesı akşamı olduğu ıcm ıhtıyacşarınız vardır rol açmanıza gerek yok ıstedıgınız gıbı harvayabılırsınız 11 kışı sectım herkese böl şanslar
Nerde biz niye görmedik geç kaldin hocam gecÖdül almaması için her türlü fitneyi çıkardım yine de fayda etmedi.
Bu bana nasip olmadı senin ödülün 3 gündür her rolunuzu de takip ettim halbuki buda benim şansımbırısı rıca ettı sana o yüzden yolladımsecret
Yapar oMaşallah apo amca bir ödül aldın şair olsun bir daha alsan bizi dikersin heralde puahahs
Valla kusura bakma dost. 11 k gelecekmişpromax aldım 3 gün önce
Bu arkadaşa nasip olması lazım Bu arkadaşın ihtiyacı çokBu bana nasip olmadı senin ödülün 3 gündür her rolunuzu de takip ettim halbuki buda benim şansım![]()
Şaka yaptım apo amca alınma seviliyorsunHayda yakışmadı sana![]()
bu da sondu kral 72 k dağıtım yaptım 2 günden berıdr arka planda verdıklerımde dahil ne kadar kazandığımı anlamıştır herhalde herkesBu bana nasip olmadı senin ödülün 3 gündür her rolunuzu de takip ettim halbuki buda benim şansım![]()
Ben dağıtırım vakıfbank kiValla kusura bakma dost. 11 k gelecekmiş
10 kişiye 1 k dağıtacakmışız. Gönderim ücretleri de bizden çıksın. Hesap da sıkıntıya girsin.
Varsa dağıtacak dağıtsın biz iban atalım
Aman dost bedduamiz, üfürüğümüz ters teper, bir haftayi wcde geçirmek istemiyorum. Risk almayalım bosversu wasil bi ufle 7 gun kitlensin vc gidip sicamasin😂😂