- 15,417
- 5,300
- 113
Ekmek olmayınca dururlar mi hocam😊Herkes nereye gitti az önce 30 sn de 6 sayfa atlıyordu![]()
Ekmek olmayınca dururlar mi hocam😊Herkes nereye gitti az önce 30 sn de 6 sayfa atlıyordu![]()
Hala sayfa yeniliyorum bu rolde. Çok umutluydumHerkes nereye gitti az önce 30 sn de 6 sayfa atlıyordu![]()
Valla ben molayı görünce gitti dedim zaten hep bilindik hareketlerHala sayfa yeniliyorum bu rolde. Çok umutluydum
Herkes öyle ekmeği çiğnemeden yutarEkmek olmayınca dururlar mi hocam😊
Dost ilk dklardada çok az çıktı biraz atsakardinustti zatenValla ben molayı görünce gitti dedim zaten hep bilindik hareketler
Değişik tiplemeler var burda reis kimseyi mutlu edemiyorsun ki ben olsam atmazdımBir sigara içip gelekyim belki @kalabak22 karar değiştirip bir kupon daha atar
3:03 de 11 lazımdı 2 dk da 13 attı bunlar tam hızlandılar mola aldılar hemenDost ilk dklardada çok az çıktı biraz atsakardinustti zaten
Bu kadar net olmazdi ya orada donen olay akiyordu mac kestiler resmen3:03 de 11 lazımdı 2 dk da 13 attı bunlar tam hızlandılar mola aldılar hemen
adam dunden beri rahat 50 dagitti alanlar hala rol takip edip hala bana diyenler var para alip acmayanlarda cabasiDeğişik tiplemeler var burda reis kimseyi mutlu edemiyorsun ki ben olsam atmazdım
Dep zaten oyunun anasını belledi 5.14 de 7 sayı attıBu kadar net olmazdi ya orada donen olay akiyordu mac kestiler resmen
En sevmediğim şey kaç kişi adam herkese umut olsun diye veriyor ama kimseyi iplemiyorlaradam dunden beri rahat 50 dagitti alanlar hala rol takip edip hala bana diyenler var para alip acmayanlarda cabasi
Sorma çeyrek basina ev belledi sonda dep 3n son hepimiz bellenmis oldukDep zaten oyunun anasını belledi 5.14 de 7 sayı attı
57 k dağıtmışım amca 29 u kendı dostlarıma dıgerı forumaadam dunden beri rahat 50 dagitti alanlar hala rol takip edip hala bana diyenler var para alip acmayanlarda cabasi