- 71,971
- 38,130
- 113
Ulan apoHahahhaha amin![]()
Ulan apoHahahhaha amin![]()
Zırnık yok 2 gündür demo çevirmekten gına geldi4 k dağıtmış koymaz ona herhalde
ulen attin zehirli oku dusun dur simdihaydaaaaa
Onun için büyük para nasılsın dağıtmis ben hala o kisimdayim ben daha odul dağıtım yaptığını görmedim wasilin4 k dağıtmış koymaz ona herhalde
Burning hot çevir birazdaZırnık yok 2 gündür demo çevirmekten gına geldi![]()
La ole deme ben azmi 100 bin Türk lirası ile demoda 20 milyon yaptım eğlenceliZırnık yok 2 gündür demo çevirmekten gına geldi![]()
Ben kazanırsam en azından 2 adımlı rol açacağım bende bir kişiye o da bir kişiye yardımcı olsa öyle öyle çoğalırdostlar mesajı duzenledım rol zorunlu degıldır ısteyen ıhtıyacını görsün k.bakmayın
Oran cok ucuk degil mi ya ikisi de cok yiyip atiyor da yine de abarti geldi birazEkli dosyayı görüntüle 975361
kasayı fazlasıyla topladım zararda degılım gelirse 9 kişi seçer ilk takip edenlerden itibaren yardımcı olurum bol şansımız olsunıcın
zaten kârdan devam edıyorum herhangıbır zararda degılım dostlar burda paylaştıklarım arasında zarara görüyorum nedense![]()
Prenses de 100 lira satın alım yaptım 3 ytl verdiLa ole deme ben azmi 100 bin Türk lirası ile demoda 20 milyon yaptım eğlenceli
HahHahHhH Ula Hani kablo Hani saatZırnık yok 2 gündür demo çevirmekten gına geldi![]()
Benim icin de ayni durum dostBen kazanırsam en azından 2 adımlı rol açacağım bende bir kişiye o da bir kişiye yardımcı olsa öyle öyle çoğalır
Prenses gelme diyor anlamıyor musunPrenses de 100 lira satın alım yaptım 3 ytl verdi![]()
Acaba hangi maç asiri merak ettik@joafelix teli şarja koyuyorum yarım saat sonra görüşürüz bu arada 90+3 1-0
Lütfen erken gel ocakta yemek var@joafelix teli şarja koyuyorum yarım saat sonra görüşürüz bu arada 90+3 1-0
Bol şanslar dost yattık kalktık sen daha devam ediyor helal olsunEkli dosyayı görüntüle 975361
kasayı fazlasıyla topladım zararda degılım gelirse 9 kişi seçer ilk takip edenlerden itibaren yardımcı olurum bol şansımız olsunıcın
zaten kârdan devam edıyorum herhangıbır zararda degılım dostlar burda paylaştıklarım arasında zarara görüyorum nedense![]()