- 3,011
- 2,235
- 113
Hep bilindik isimler nedense neyse arkadaşın şansı bol olsun yeteröyle düsünme kanka bak mesela sakin kalıp takip edenler roll acıyor
Hep bilindik isimler nedense neyse arkadaşın şansı bol olsun yeteröyle düsünme kanka bak mesela sakin kalıp takip edenler roll acıyor
takipteyım kral maksat yardımcı olmak ödül falan değil yaniDost sen kimin rol açıp almayacağını biliyorsun bak güvensiz kişileri Kalabak ilet. Biliyorsun rol bakiyesini alıp yiyen çok kişi var forumda
Varmı öyle değişik insanlar ciddenbu da son zaten kanka bu daha kupon paylaşmışım arkadaşlara bu katkım olsun ıstıyorum yemedıgım laf kalmıyor
yazık valla laf atan bence kendine saygısı yok cok takmamak lazım bildirip gecmek lazım kıskanclıktan olabilir reisbu da son zaten kanka bu daha kupon paylaşmışım arkadaşlara bu katkım olsun ıstıyorum yemedıgım laf kalmıyor
kral zamanında bana yardım falan mı ettınde benim haberım yok . rastgele secıyorum üste @joafelix in bi sucu yok ki sadece dağıtımı yapıyor arkafaşHep bilindik isimler nedense neyse arkadaşın şansı bol olsun yeter
Bencasineon 250 tl roll param var talip olcak biri var mı sartı var ama 250 tl 2 bin tl yapıp cekcek 5 kisiye 250 casione bakiyesi eklicek
Dost sana da laf eden varsa artık diyecek bişey yok . Duymamazlıktan gel onları her cinsten adam var burda normalbu da son zaten kanka bu daha kupon paylaşmışım arkadaşlara bu katkım olsun ıstıyorum yemedıgım laf kalmıyor
Yaranamazsin kimseye maalesef dost 100 kisiye dagit 101.gelip sinirini bozarbu da son zaten kanka bu daha kupon paylaşmışım arkadaşlara bu katkım olsun ıstıyorum yemedıgım laf kalmıyor
katılıyorom laf eden takmamak lazımDost sana da laf eden varsa artık diyecek bişey yok . Duymamazlıktan gel onları her cinsten adam var burda normal
Kimmiş o bilindik isimlerHep bilindik isimler nedense neyse arkadaşın şansı bol olsun yeter
Sen acmamis miydin bugun dost
Ben aksam 22 gibi anca acarim yoğunum suan gerçi kendimi burda anlatmanın anlami yok forumun çoğu bilir beni faturam var belki senin sayende onu da aradan çıkartırım aksam ben acacamtakipteyım kral maksat yardımcı olmak ödül falan değil yani
Reis herşeye bu kadar takılmakral zamanında bana yardım falan mı ettınde benim haberım yok . rastgele secıyorum üste @joafelix in bi sucu yok ki sadece dağıtımı yapıyor arkafaş