Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı kalabak22 | Hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,790
27,857
113
hata bende kral k.bakma başka guvenıcek adam yok malesef
Kardo dağıtımcılar genelde 300-500 fazla alır. Ben halimden memnunum şu an ama 2-3 kez olursa bedavaya hesabı sıkıntıya sokmaz kimse. Senin iyi niyetinden şüphem yok. Bilgin olsun diye söylüyorum. Dağıtımcının da gönlü hoş edilir. Forumda o kadar yavşak var ki adam herkese 1000 bana da mı deyip bütün parayı alıp kaçıyor. Şu konunun yarısı yapar bunu sözüm meclisten dışarı

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,747
37,316
113
Kardo dağıtımcılar genelde 300-500 fazla alır. Ben halimden memnunum şu an ama 2-3 kez olursa bedavaya hesabı sıkıntıya sokmaz kimse. Senin iyi niyetinden şüphem yok. Bilgin olsun diye söylüyorum. Dağıtımcının da gönlü hoş edilir. Forumda o kadar yavşak var ki adam herkese 1000 bana da mı deyip bütün parayı alıp kaçıyor. Şu konunun yarısı yapar bunu sözüm meclisten dışarı
Ben de bir 6 Onu yazdım bak kimse bu riske girmez kolay kolay Dün bana biri dedi 3000 dağıt dağıtmadım riske girilmez

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,571
6,978
113
Tabi herzaman yaptimiz gibi

kalabak22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
708
2,005
93
kral ben sana başka bu guzellık yapıcaktım konu kapandıktan sonra da çok hızlıymışsın .dağıtım adabını bızde bılırız ;)

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,258
3,381
113
malesef enpa paket limitten iş nakit cekip kalan 3 atıyorum şimdi

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,790
27,857
113
Ben de bir 6 Onu yazdım bak kimse bu riske girmez kolay kolay Dün bana biri dedi 3000 dağıt dağıtmadım riske girilmez
Aynen öyle. Kimi bunu korkusuna yazmaz, ödül yanar diye. Ha yazınca aç gözlü oluyoruz ama bu işin raconu bu. Bundan sonraki dağıtımlar için söylüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...