ıstedıgın gün harcayabılırsın kral para snndır@kalabak22 odulum geldi dost kesene bereket roll acacagim 1.saat içinde hemen de olabilir biraz gecikebilir de
ıstedıgın gün harcayabılırsın kral para snndır@kalabak22 odulum geldi dost kesene bereket roll acacagim 1.saat içinde hemen de olabilir biraz gecikebilir de
@Marley hakeder dost aklindkaini yap bence formda @Mülayim6060 ile beraber bir elin parmagink geçmez güvenilir sağlam vefalı dostlardirkral ben sana başka bu guzellık yapıcaktım konu kapandıktan sonra da çok hızlıymışsın .dağıtım adabını bızde bılırız![]()
Hızlı olunca güzellik iptal mi 🤣🤣 Tüh yarım saat bekleseydin🤣kral ben sana başka bu guzellık yapıcaktım konu kapandıktan sonra da çok hızlıymışsın .dağıtım adabını bızde bılırız![]()
Vallahi ben girmedim riskine girilmez yaAynen öyle. Kimi bunu korkusuna yazmaz, ödül yanar diye. Ha yazınca aç gözlü oluyoruz ama bu işin raconu bu. Bundan sonraki dağıtımlar için söylüyorum.
Marley de forumun en kaliteli adamlarından biridir hele ki parasi varken onun konularıni takip etmeye bile gerek yok kendisi surekli yazar kotu dönemden geçiyor ins yakında toparlar odakral ben sana başka bu guzellık yapıcaktım konu kapandıktan sonra da çok hızlıymışsın .dağıtım adabını bızde bılırız![]()
nasip kısmet diyelimHızlı olunca güzellik iptal mi 🤣🤣 Tüh yarım saat bekleseydin🤣
Yaşlandık be kardo, paslandık. Hızlı zamanlarımız bitti@Marley hakeder dost aklindkaini yap bence formda @Mülayim6060 ile beraber bir elin parmagink geçmez güvenilir sağlam vefalı dostlardir