- 55,919
- 16,232
- 113
Hadi iyisinSıraya girdim şimdiden
Hadi iyisinSıraya girdim şimdiden
Dost anladık atacağın listede adam yerine koymuyon son 3 konudur mesajımija da mı bakıp cevap vermiyon adam yerine koymuyon ne yaptık sana değerlerine mi sövdük anlamdım gitti500 le ne iş gorulcek kankam iki kahve alıyorsun para bıttı 1 k ındanların ıhtıyaclarını karşılar bende yokluktan geldim
Bu eski sitelerde hala 1.30 oran çevrim şartı da daha yeni nesil siteler şeyini çıkarmış 1.40 1.60 felan isteyenler varbro jokere at 1.30 oynayıp havale çekersin orası fahangaranti
dostlar konuyu düzenledim rool açma zorunluğu yoktur bol kazançlar sizede ihtiyaçlar gorulsun@JanValjaN
@Alfonso31
@kadircan4747
@Tufan1071
@Marley
@Devecibey
@Aktas25
@VenceremosBA
@fearjr1992
@MR.YK
@Gannicus
@sulo52
@wasil
@Alikemal
@NightFever
@akgul383
@Azad6363
dostlar @joafelix kardeşime trx adreslerinizi iletiniz tatmin edici bir miktar atılacaktır time gününüz güzel geçsin herkesin bol şansı olsun
ROOL açma zorunluğu yoktur helal hoş olsun bol kazançlar herkese
Şansın daim olsundostlar konuyu düzenledim rool açma zorunluğu yoktur bol kazançlar sizede ihtiyaçlar gorulsun
Olur kanka bana atar mısınOlur kanka devecinin kini de ben atacam 50 60 tl lik kesinti olur ona göre önden bilgi vereyim
Allah razı olsun Wasil prensesi görebilecekdostlar konuyu düzenledim rool açma zorunluğu yoktur bol kazançlar sizede ihtiyaçlar gorulsun
Bende öyle kardeşim cevap bile ueterliydiDost anladık atacağın listede adam yerine koymuyon son 3 konudur mesajımija da mı bakıp cevap vermiyon adam yerine koymuyon ne yaptık sana değerlerine mi sövdük anlamdım gitti
Jokerbet mi bro? Orda vardı üyelikbro jokere at 1.30 oynayıp havale çekersin orası fahangaranti
Tamam kankaOlur kanka bana atar mısın
market sırasında işini bitirmezlerseAllah razı olsun Wasil prensesi görebilecek
yap bi tane daha kupon biz de nasiplenelim bari alamayan arkadaşlarla dost.her mesaja cevap veremedim k. bakmayın darılmaca olmasın lütfen
Banada yardımcı olsaydın keşke knkdostlar konuyu düzenledim rool açma zorunluğu yoktur bol kazançlar sizede ihtiyaçlar gorulsun
Helal sana doğru dedin karayap bi tane daha kupon biz de nasiplenelim bari alamayan arkadaşlarla dost.
kralım en baştaki mesajımı okumadın herhsldeyap bi tane daha kupon biz de nasiplenelim bari alamayan arkadaşlarla dost.
Bu arada haklısın baba ben 1 kere aldım sonra alamayanlar vardır diye bir daha takip de etmedim, @wasil 2 yi alıyorsun iyisin iyiiiiiKanka yanlis anlama her rollde odul aliyosun alamadigin her rollde agliyosun butun forum sana para mi atmak zorunda