- 25,237
- 6,557
- 113
Allah'tan yolda kalıp taksi parası istemiyorsunMarketin önünde rehin kaldım kanka @kalabak22
Allah'tan yolda kalıp taksi parası istemiyorsunMarketin önünde rehin kaldım kanka @kalabak22
Youtube yorumlarındaki "Yemin ederim bu mesajı beğeneceğim der gibi olmuş 🤣Listede olmalıyım çünkü sapına kadar takıp ettim diyenler begensjn seneye erzak kolisi listesine yazdıracagim kendimle beraber
kalabak abim odicek de 1 karton alMarketin önünde rehin kaldım kanka @kalabak22
yemın ederım hepsi şans nasıl buralara geldıgımı bende anlayamadım daha önce milyon gördüm ondan bu kadar dirayetliyim aynı hatayı bir daha yapmamŞansın daim olsun @kalabak22
Şu şansından istiyorum
Uzun süredir kaybede kaybede
İki yakamız bir araya gelmedi
Ah ah nerde o tenis başlıkları 😂hepimiz tarih olduk a..Şansın daim olsun @kalabak22
Şu şansından istiyorum
Uzun süredir kaybede kaybede
İki yakamız bir araya gelmedi
KISMETListede olmalıyım çünkü sapına kadar takıp ettim diyenler begensjn seneye erzak kolisi listesine yazdıracagim kendimle beraber
Üryan mıFoto gelir mi boydan
Adamın paraya mi ihtiyacı var dost evini arabasını almış sağolsun forumda kiler nasiplensin diye kupon yapmış keyfe kederReis herkes rol peşine düşmüş maç varken adam kupon yapsın fırsatı varken derdim o
Bi şu milyonu bırak yarımını dahi görmedik şansa bakyemın ederım hepsi şans nasıl buralara geldıgımı bende anlayamadım daha önce milyon gördüm ondan bu kadar dirayetliyim aynı hatayı bir daha yapmam
Abi inşallah çekimlerini kripto ile yaptınyemın ederım hepsi şans nasıl buralara geldıgımı bende anlayamadım daha önce milyon gördüm ondan bu kadar dirayetliyim aynı hatayı bir daha yapmam
Bizde yalan yok kumar için istiyoruzAllah'tan yolda kalıp taksi parası istemiyorsun
1 ay falan sursun sans bu sekilde dost forumdan fsbrikator cikaralimyemın ederım hepsi şans nasıl buralara geldıgımı bende anlayamadım daha önce milyon gördüm ondan bu kadar dirayetliyim aynı hatayı bir daha yapmam
Dost 2 k yla nasıl bura geldin anlatsanayemın ederım hepsi şans nasıl buralara geldıgımı bende anlayamadım daha önce milyon gördüm ondan bu kadar dirayetliyim aynı hatayı bir daha yapmam
Dist memleket nere seninKISMET
Helal dost en iyi adam açık sözlü adamdırBizde yalan yok kumar için istiyoruz
Dost TebriklerKISMET
500 bin görsem birakirimyemın ederım hepsi şans nasıl buralara geldıgımı bende anlayamadım daha önce milyon gördüm ondan bu kadar dirayetliyim aynı hatayı bir daha yapmam
edırneDist memleket nere senin