- 20,395
- 17,022
- 113
Dal sigara istedim 15 ytlkalabak abim odicek de 1 karton al
Dal sigara istedim 15 ytlkalabak abim odicek de 1 karton al
Karar verdin mi dostum nasıl olacakyemın ederım hepsi şans nasıl buralara geldıgımı bende anlayamadım daha önce milyon gördüm ondan bu kadar dirayetliyim aynı hatayı bir daha yapmam
1 ay sürerse olur ama çok mucize lazım be ona da 😂1 ay falan sursun sans bu sekilde dost forumdan fsbrikator cikaralim
Karınca ateşe su götürürken diğer hayvanlar görmüş demişler senin edin ne budun ne o da demiş ki safımız belli olsun öpüyorum gözlerindenKISMET
Kadraja sigmiyormusFoto gelir mi boydan
Askerlik yaptığım yer Karaağaçedırne
Bülten yoğun olunca bide o ritim olunca geliyor önemli olan bu yerde durmakDost 2 k yla nasıl bura geldin anlatsana
Edirneliler merttiredırne
İban at kanka en azından seni kurtaralım500 bin görsem birakirim
2 parça şeklinde göndersin yapay zeka ile ben onu birleştiririmKadraja sigmiyormus![]()
Daim olsun inşallah knkkkyemın ederım hepsi şans nasıl buralara geldıgımı bende anlayamadım daha önce milyon gördüm ondan bu kadar dirayetliyim aynı hatayı bir daha yapmam
Hee köylü çıkmadık ben erzincan dostedırne
balli inbe😂😂Dost 2 k yla nasıl bura geldin anlatsana
Baba 10 msj attın hepsi de
Reis siteleri ne kadar somürürse benim içim okadar rahatlıyorAdamın paraya mi ihtiyacı var dost evini arabasını almış sağolsun forumda kiler nasiplensin diye kupon yapmış keyfe keder![]()
BüryanÜryan mı
Helal haylo koca yürekli adamİban at kanka en azından seni kurtaralım
500 milyar bin 500 tl degilaİban at kanka en azından seni kurtaralım
Aaa bizim tugayda vardı birisi edirneli ona benziyorsun sende 😂edırne
Buradan sinerji ile hallederiz caliisanlar da kupon parasina calisir1 ay sürerse olur ama çok mucize lazım be ona da 😂
Bir zamanlar orda holi olurdu yazmış biriİban at kanka en azından seni kurtaralım