- 51,413
- 48,657
- 113
2020 de 1 milyon para vurmuştu düşün o zaman işte dailereler yanılmıyorsam 45-50 bin TL idi ve iki gecede kaybetti bir sahada gören olmadı fatihiMasallah sene kacti
2020 de 1 milyon para vurmuştu düşün o zaman işte dailereler yanılmıyorsam 45-50 bin TL idi ve iki gecede kaybetti bir sahada gören olmadı fatihiMasallah sene kacti
Kesene bereket listede yokuz nasip olacak nasip dost günü bitirdik valla@JanValjaN
@Alfonso31
@kadircan4747
@Tufan1071
@Marley
@Devecibey
@Aktas25
@VenceremosBA
@fearjr1992
@MR.YK
@Gannicus
@sulo52
@wasil
@Alikemal
@NightFever
@akgul383
@Azad6363
dostlar @joafelix kardeşime trx adreslerinizi iletiniz tatmin edici bir miktar atılacaktır time gününüz güzel geçsin herkesin bol şansı olsun
Tşkler reis kesene bereket@JanValjaN
@Alfonso31
@kadircan4747
@Tufan1071
@Marley
@Devecibey
@Aktas25
@VenceremosBA
@fearjr1992
@MR.YK
@Gannicus
@sulo52
@wasil
@Alikemal
@NightFever
@akgul383
@Azad6363
dostlar @joafelix kardeşime trx adreslerinizi iletiniz tatmin edici bir miktar atılacaktır time gününüz güzel geçsin herkesin bol şansı olsun
Canın sağ olsun dost ne diyim@JanValjaN
@Alfonso31
@kadircan4747
@Tufan1071
@Marley
@Devecibey
@Aktas25
@VenceremosBA
@fearjr1992
@MR.YK
@Gannicus
@sulo52
@wasil
@Alikemal
@NightFever
@akgul383
@Azad6363
Yedek talihli olabilir miyim alsdldkkonu başında söyledim amca trx atılacak
Koyuyor bideeAcıyor acıyor acıyor her yolu denedim geçmiyor
Sağol dostum düşüncen içinDost sana cikmaz bana cikarsa bir sekilde tamamlayalim eksik kismini paylas alim
Sponsor site trxi felan girsene la daha zahmetsiz olurTrx varmı sende abi
Vaybe bu listeye de göremedik@JanValjaN
@Alfonso31
@kadircan4747
@Tufan1071
@Marley
@Devecibey
@Aktas25
@VenceremosBA
@fearjr1992
@MR.YK
@Gannicus
@sulo52
@wasil
@Alikemal
@NightFever
@akgul383
@Azad6363
Yedek oluruz var trx dostkonu başında söyledim amca trx atılacak
Insallah hayattadir2020 de 1 milyon para vurmuştu düşün o zaman işte dailereler yanılmıyorsam 45-50 bin TL idi ve iki gecede kaybetti bir sahada gören olmadı fatihi
Para lazım kral kumar oynuyacak durumda degilimSponsor site trxi felan girsene la daha zahmetsiz olur
Elinize emeğinize sağlık kesene bereket kanka trx gonderildi@JanValjaN
@Alfonso31
@kadircan4747
@Tufan1071
@Marley
@Devecibey
@Aktas25
@VenceremosBA
@fearjr1992
@MR.YK
@Gannicus
@sulo52
@wasil
@Alikemal
@NightFever
@akgul383
@Azad6363
Tebrikler dostum bir kerede ben kazanimikonu başında söyledim amca trx atılacak
Bende varbende trx yok la
kesene bereket yeniden .. bir gün biz de gireriz umarım@JanValjaN
@Alfonso31
@kadircan4747
@Tufan1071
@Marley
@Devecibey
@Aktas25
@VenceremosBA
@fearjr1992
@MR.YK
@Gannicus
@sulo52
@wasil
@Alikemal
@NightFever
@akgul383
@Azad6363
Brom çok teşekkürler kesene bereket benim kripto hesaplar onaylı değil ya. Nasıl yapalım? Iban olarak mümkün olabilir mi? Ya da bi siteye yatırım olarak mı adres vereyim? Kusura bakma ya 🙏@JanValjaN
@Alfonso31
@kadircan4747
@Tufan1071
@Marley
@Devecibey
@Aktas25
@VenceremosBA
@fearjr1992
@MR.YK
@Gannicus
@sulo52
@wasil
@Alikemal
@NightFever
@akgul383
@Azad6363
bende var hallederiz dayıcanbende trx yok la