- 11,143
- 4,410
- 113
Daim olsun reiskral eşref gıbı 24 saat bekletip milleti bezdirmiyorum herkesin işi bar sonucta adam bı rool açıyor 24 sssynsıruyor ahaha
Daim olsun reiskral eşref gıbı 24 saat bekletip milleti bezdirmiyorum herkesin işi bar sonucta adam bı rool açıyor 24 sssynsıruyor ahaha
3 hayır kankaAbi evet mi hayır mi
Ulan kimsin ki sen beni yerin dibine sokacan sizin gibi arka planda milleti yalamiyorum son 3 konudur diğer rolde diyip duruyor bende 2.3 roldür atacan dedim bumu dilencilik oldu embesil velettAllahin dilencisi her konuda milleti yalamaktan baska isin yok, para dilenmekten baska bisey yaptigin yok. Attigin yorumlara bakta utan az onurun olsun. Benim bir kisiye yalakaligimi gostermezsen en adisin. Senin gibi bir kere dilendigimi bir kere birinden bisey talep ettigimi gostermezsen de adam degilsin. Asabın bozulsa. Ne yaparsin velet? Bundan sonra seni gordugum her yerde yerin dibine sokucam.
Tamam saol Allah'a emanet abj3 hayır kanka
Kalabak22 diss EşrefTEK80kral eşref gıbı 24 saat bekletip milleti bezdirmiyorum herkesin işi bar sonucta adam bı rool açıyor 24 sssynsıruyor ahaha
Herkesin tarzı başka kral napacan 🙂 kim nasıl mutlu oluyorsa öyle devam eder Tebrikler tekrardankral eşref gıbı 24 saat bekletip milleti bezdirmiyorum herkesin işi bar sonucta adam bı rool açıyor 24 sssynsıruyor ahaha
Oğlum harbiden insanı canından bezdirirsin sen adamın atacağı varsa da atmaz resmen saldırıyon adama az sakin laEvet mi hayır mı
haddime değil de adam ne rool açıyordu öyle 1.5 gün sürmüştü bı tanesı ahaaKalabak22 diss EşrefTEK80
Esrefide biliyor bu lakral eşref gıbı 24 saat bekletip milleti bezdirmiyorum herkesin işi bar sonucta adam bı rool açıyor 24 sssynsıruyor ahaha
Gönderdim reisss@TORAMANKAYA bekliyorum trx at ozelden
Knk sitede hangi ÿontemi seciyon trx icinHallettim bro jokere düştü ödül şimdi. Çok teşekkürler @kalabak22 @joafelix
Bol şans alikemalRoll acayim 3 adım gideyim gelen kazancı beğeni sayısına bölelim adil paylaşım yapalım kabul mu![]()
Ne alaka 3 gündür her konuda takipteyim tek umudumuz burası onda yazmak sucmuOğlum harbiden insanı canından bezdirirsin sen adamın atacağı varsa da atmaz resmen saldırıyon adama az sakin la
Eşref abimde adamdır oda çok kişiye dokunmuştur Kalabak dost gibiKalabak22 diss EşrefTEK80
Eşrefe laf yok dost kimseyi zorla tutmuyor ki rollünde niye sallıyorsun adamakral eşref gıbı 24 saat bekletip milleti bezdirmiyorum herkesin işi bar sonucta adam bı rool açıyor 24 sssynsıruyor ahaha