- 13,019
- 7,065
- 113
İsmimi düzgün yaz nuri babacuguma soylerim bakBol şans alikrmal
İsmimi düzgün yaz nuri babacuguma soylerim bakBol şans alikrmal
yok beee kral sallamadım sallasam etiket atarımEşrefe laf yok dost kimseyi zorla tutmuyor ki rollünde niye sallıyorsun adama
Valla senin rollere won yazmak yetiyor eşref de iyi adamdı iyi dağıtmış yapmıştır da sen tutan kuponu atıyorsun gibihaddime değil de adam ne rool açıyordu öyle 1.5 gün sürmüştü bı tanesı ahaa
TronKnk sitede hangi ÿontemi seciyon trx icin
Ağır olun beylerr ayıp oluyorrrrOnunkii...ben rol bile takip etmiyorum normalde hep rol açıyorum her kumarci gibi bizde düştük bu aralar takip ediyoruz kimseyi sizin gibi yalamam sizden ala yalaka it köpek mi var dilencilik sizin kaninizda varr
Knk vbete atacam trx yok orda neyi sececemEşref abimde adamdır oda çok kişiye dokunmuştur Kalabak dost gibi
Tamamİsmimi düzgün yaz nuri babacuguma soylerim bak
@EşrefTEK80 kraldır takibe göre atar hak yemezEşref abimde adamdır oda çok kişiye dokunmuştur Kalabak dost gibi
Kripto seç knkKnk vbete atacam trx yok orda neyi sececem
Okuma özürlü müsün birader yöntemin yanlış bana da yüz kere dm attın roller başarıya ulaştığında itici oluyorsun böyle bırak atmıyorsa adam atmasın ne demek tek umudumuz burası forum kapansa kafana sık git o zaman böyle mantık mı varNe alaka 3 gündür her konuda takipteyim tek umudumuz burası onda yazmak sucmu
Şüphe yok onda tarzları farklı amaEşref abimde adamdır oda çok kişiye dokunmuştur Kalabak dost gibi
aynen doğrudur tutmaya yakın hemen paylaşıyorumValla senin rollere won yazmak yetiyor eşref de iyi adamdı iyi dağıtmış yapmıştır da sen tutan kuponu atıyorsun gibi
Miktar soruyorKripto seç knk
CasiVera trx atMiktar soruyor
Dostum dağıtım yerine başka konu açsan vatan haini yada multi hesapla biri gelmıs derlerdi sana dağıtım yaptığın için herkes korkuyor kötü bişey demeye ahahahkral eşref gıbı 24 saat bekletip milleti bezdirmiyorum herkesin işi bar sonucta adam bı rool açıyor 24 sssynsıruyor ahaha
Miktar ne knkCasiVera trx at