- 18,432
- 10,084
- 113
970 filan yaz kesibtide olurMiktar soruyor
970 filan yaz kesibtide olurMiktar soruyor
Kendisi ona kemik atmadan bana dilenci diyor lan dilenci diye burda sizin isminiz çıkmış burda bide dolandırıcı olarak benim anlim ak burdan 10 da 9 adam bilir öyle olmadığımi bunun gibileri saldırgan cins oluyor sever saldırmayi bende atttim kemiğini susar şimdiAğır olun beylerr ayıp oluyorrrr
havale yapabılırsın jokerbetı kullan çapraz var ordaby tronla siteye para yatirinca geri çekim yaparken tronlami çekme zorunlulugu var
Dost miktar yazmana gerek yok direkt trx kopyala at kaç atılırsa miktar yansırMiktar ne knk
Kripto Para'yı seçtim broKnk sitede hangi ÿontemi seciyon trx icin
Onun da tarzı o kral foruma çok yararı dokundu keza senin gibi arkasından iyi konuşulacak kişilerden birisi bana görehaddime değil de adam ne rool açıyordu öyle 1.5 gün sürmüştü bı tanesı ahaa
Yok dedi dost@kalabak22
Kanka rolling açma zorunluluğu var mi yoksa herkes kafasına göre mi
Son 1 kupon yap be knkaynen doğrudur tutmaya yakın hemen paylaşıyorum
sana gonderıdıgım kuponda aynısıydı kral
Kimin dolandırıcı diye ismi çıkmış ne diyonKendisi ona kemik atmadan bana dilenci diyor lan dilenci diye burda sizin isminiz çıkmış burda bide dolandırıcı olarak benim anlim ak burdan 10 da 9 adam bilir öyle olmadığımi bunun gibileri saldırgan cins oluyor sever saldırmayi bende atttim kemiğini susar şimdi
Derlerdi haklısın Nalet olsunDostum dağıtım yerine başka konu açsan vatan haini yada multi hesapla biri gelmıs derlerdi sana dağıtım yaptığın için herkes korkuyor kötü bişey demeye ahahah
Bütün içtenliğimle söylüyorum istiyorum bundan sonra 1 kuruş kazanamama dileğinle@tahir1603 3 günde toplam 109 k dağıtmışım benden daha fazla vardır ıllakı bu kadar kısa surede
Sanmıyorum dost 3 günde bu kadar kimse dağıtım yapmadı yapamaz da@tahir1603 3 günde toplam 109 k dağıtmışım benden daha fazla vardır ıllakı bu kadar kısa surede
sallamadım ki kral tarzını sevmiyorum etkinlik açarken hiç takipte etmedimOnun da tarzı o kral foruma çok yararı dokundu keza senin gibi arkasından iyi konuşulacak kişilerden birisi bana göre
Tartıştığım şahisKimin dolandırıcı diye ismi çıkmış ne diyon