- 26,590
- 12,542
- 113
başkada sayı çıkmadı şanslısın yşne@joafelix dostum musaıt olduğunda ıkı kışı secerım gonderdım yapar rool acıcak kısıler ıcın herkesın şansı bol olsun tesekkurler
başkada sayı çıkmadı şanslısın yşne@joafelix dostum musaıt olduğunda ıkı kışı secerım gonderdım yapar rool acıcak kısıler ıcın herkesın şansı bol olsun tesekkurler
Güzel dağıtım yapıyorsun dostum katbkat geri döner umarim@joafelix dostum musaıt olduğunda ıkı kışı secerım gonderdım yapar rool acıcak kısıler ıcın herkesın şansı bol olsun tesekkurler
noruyonKarışık oynuyorum dost
Senin de Şansın bol olsun@joafelix dostum musaıt olduğunda ıkı kışı secerım gonderdım yapar rool acıcak kısıler ıcın herkesın şansı bol olsun tesekkurler
kesene bereket@joafelix dostum musaıt olduğunda ıkı kışı secerım gonderdım yapar rool acıcak kısıler ıcın herkesın şansı bol olsun tesekkurler
Kesene bereket dost@joafelix dostum musaıt olduğunda ıkı kışı secerım gonderdım yapar rool acıcak kısıler ıcın herkesın şansı bol olsun tesekkurler
kupon tuttuktan sonra yazdın ama ahahaBenim basim kel mi la durun bende etiket atayim
@kalabak22 tebrikler
Harbimi sana dedim ama biz yaşlandık artık bide benim tarzım değil her saniye konuya yazıp çizmek maca bakarım arada yazarim konuya o kadar dostkupon tuttuktan sonra yazdın ama ahaha
1923 ten beri takipteyizkupon tuttuktan sonra yazdın ama ahaha
dayi yas kac oldu😂😂Harbimi sana dedim ama biz yaşlandık artık bide benim tarzım değil her saniye konuya yazıp çizmek maca bakarım arada yazarim konuya o kadar dost
sen çok fenasın tunca kralllll@kalabak22 bugün günü senin roll de yedik valla 😁😁