- 7,310
- 2,392
- 113
Sen daha kuponu Atmadan içimize doğdu takip etmeye başladık dost sjjdjfkupon tuttuktan sonra yazdın ama ahaha
Sen daha kuponu Atmadan içimize doğdu takip etmeye başladık dost sjjdjfkupon tuttuktan sonra yazdın ama ahaha
amca kımse sana yaklaşamaz dkkdddayi yas kac oldu😂😂
Yok be reis nerdeeeeee elimizden geldiğince roll e destek veriyorumsen çok fenasın tunca kralllll
Yas 30 da manevi yaşım belki 60 tir dostdayi yas kac oldu😂😂
ban yicek birazdan az kaldısen çok fenasın tunca kralllll
yasini biliyorum amac takilmak😍😍amca kımse sana yaklaşamaz dkkdd
Birader ne dedim ben de ban yiyecem müptezelmisin senban yicek birazdan az kaldı
Sabahki Sözünü unutma@joafelix dostum musaıt olduğunda ıkı kışı secerım gonderdım yapar rool acıcak kısıler ıcın herkesın şansı bol olsun tesekkurler
Etiket @kalabak22 en başından beri burda değilimkupon tuttuktan sonra yazdın ama ahaha
şans ıste anlarız desek ayıp olurDost demekki senin alanın basketbol ve voleybol futbolda son saniye gol seni buluyor @kalabak22
işi gücün sinyalcilikBirader ne dedim ben de ban yiyecem müptezelmisin sen
bana amca diyen 2 kisi vardi acaba onlardan birimisinamca kımse sana yaklaşamaz dkkdd
Öğretmenim sensin ondanişi gücün sinyalcilik
Yapıyosun bu sporu var bişeylerşans ıste anlarız desek ayıp olur
Sans a katılıyorum çünkü 2 kuponda tam baremde kazanıldı şansın devam eder inşşans ıste anlarız desek ayıp olur
Bol şanslar
O zaman bu son kupon muydu dost@joafelix dostum musaıt olduğunda ıkı kışı secerım gonderdım yapar rool acıcak kısıler ıcın herkesın şansı bol olsun tesekkurler
haklı bir yorum aksama kadar analiz etsek o an sansta lazım olcak bi kereşans ıste anlarız desek ayıp olur