- 12,143
- 4,488
- 113
Şansın bol olsunSözünün neriymiş bak
Şansın bol olsunSözünün neriymiş bak
bende yamuk olmaz kral gonderdırdıklerımde ıstemem rool açsınlar benı etıketlesınler yeterlıdır darısı büyük kazançlar sızın basınızaSözünün neriymiş bak
Dost 4. Konu bugün ben umutluydum valla bukezAma bana sözü vardı gündüzden
Kesnee bereket çalışıyorum şuan aksama acaarim ama rolu seni etiketliyip eyw@Muroo1988
@Alfonso31
@Erhan2121
@Hamzaxaslan
4 kışı sectım
1 er atıyorum rool açıp kazanmaya çalışarsınız ınsallah bol kazancınız olur
@joafelix sana gonderıyorum dostum kolay gelsın
bıraz yüksek vurdum bu sefer 4 olsun limonlu olsun
Yanlız dgilsin sağlık olsun ne diyelmNe olamaz 11.rolüne katıldık alamadık daha da katılırsam neyim aw
IBAN sana atıyorum o zamanbende yamuk olmaz kral gonderdırdıklerımde ıstemem rool açsınlar benı etıketlesınler yeterlıdır darısı büyük kazançlar sızın basınıza
kral bu rool degıl kıNe olamaz 11.rolüne katıldık alamadık daha da katılırsam neyim aw
Olmaz şimdi olmalıKesnee bereket çalışıyorum şuan aksama acaarim ama rolu seni etiketliyip eyw
Benden bu kadar dost inşallah başarından ödün vermezsinbende yamuk olmaz kral gonderdırdıklerımde ıstemem rool açsınlar benı etıketlesınler yeterlıdır darısı büyük kazançlar sızın basınıza
Benin tarihte gunduzleyin kuponum olmadi aksam olmadan kupon almıyorum ben tarzım değil puahaOlmaz şimdi olmalı![]()
Bir tane maç var 2.20 veriyor gelecek anasını satayım buna yetişirsem çok güzel olacakBenin tarihte gunduzleyin kuponum olmadi aksam olmadan kupon almıyorum ben tarzım değil puaha
Şimdi ne oldu Onu anlamadık kime IBAN atıyoruzgonderemedıklerım ıcın k.bakmayın daha sonra kazanırsam eğer sözlere de atarım bır attığıma bır daha gondermıyorum zaten maksat tanışmak herkesın şansın bol olsun
Bol şanslar kralgonderemedıklerım ıcın k.bakmayın daha sonra kazanırsam eğer sözlere de atarım bır attığıma bır daha gondermıyorum zaten maksat tanışmak herkesın şansın bol olsun
Tebrikler dostum