- 7,308
- 3,541
- 113
kanka görüyoruz bak senin ismin var adam zaten seciyor gördügü kisileri rahat ol yani"Herkes" (takip edenler)
kanka görüyoruz bak senin ismin var adam zaten seciyor gördügü kisileri rahat ol yani"Herkes" (takip edenler)
Kazananlara tebrikler herkese bol şans@Gannicus
@Leoisa18
@VenceremosBA
dostlar @joafelix kardesıme obalarınız ıletır mısınız
rool açıp tesekkur etmenız yeterlıdır benım ıcın bol dansınız olsun
GülemedikSakin kalın herkes gülecek benceyüzü
BencedeeewSakin kalın herkes gülecek benceyüzü
Dost bizde burdaydik boşver takılma boyke şeylereDost biz sabahki japon kuponundan beri buradayız neden seçilmedik
Vay be yine kaçırdık halbuki en başından beri burda değiliz dedik@Gannicus
@Leoisa18
@VenceremosBA
nasip diyelimVay be yine kaçırdık halbuki en başından beri burda değiliz dedik![]()
Sen birisinin yanındaydın ya 👸nasıl edeceksin kızar sonraBende etmedim laa
Kanka seninde bana bı roll sözün vardı gibi 🤣🤣 Artemis bet mail için epey uğraşmıştık . Unutmadım 🤣🤣kanka görüyoruz bak senin ismin var adam zaten seciyor gördügü kisileri rahat ol yani
kanka yapabilirim de vardı karamsarda vardı herkese veremez ki adam işte onu anlatıyoruzDost biz sabahki japon kuponundan beri buradayız neden seçilmedik
Teşekkür ederim kardeşim kesene bereket diliyorum şansın kazancın daim olsun takip eden çıkmayan dostlarim buyrun gelin rolüme önceliğim siz olacaksiniz ❤❤@Gannicus
@Leoisa18
@VenceremosBA
@kalabak22 nasip gülmedi gene şansımıza…nasip diyelim
Teşekkürler hocam@Gannicus
@Leoisa18
@VenceremosBA
ben dagıtmıyom @kalabak22 dagıtıyor ama sözüm dursun o kazanırsa hayali ortagıyım seni görürümKanka seninde bana bı roll sözün vardı gibi 🤣🤣 Artemis bet mail için epey uğraşmıştık . Unutmadım 🤣🤣
Bol şansın olsun bol kazançlarTeşekkür ederim kardeşim kesene bereket diliyorum şansın kazancın daim olsun takip eden çıkmayan dostlarim buyrun gelin rolüme önceliğim siz olacaksiniz ❤❤
Eyvallah reis takılıyorum kesene bereket bir dahakine nasip diyelimnasip diyelim
@kalabak22 nasip gülmedi gene şansımıza…