her şey kısmetBizim siramiz nezaman dost
her şey kısmetBizim siramiz nezaman dost
Hoş geldin 😁Yine konu 1k mesaj olmus la hiç uyumuyormusunuz siz bi musade edin bizede puaha
Yine biz hariç herkes 🥲Gülemedik![]()
Sor subhanekeyi böyle ezbere bilmez.Apo şunu ezbere biliyor hocam tek
Sezen Aksu varken Ajdar da kim hocamAjdar dedin, gönlümü aldın, ben de özür dileyip, sözümü geri alıyorum.
Biz konuyu dışıyız dost, kendi dünyamızda takılıyoruz, bizi konudan sayma.Yine konu 1k mesaj olmus la hiç uyumuyormusunuz siz bi musade edin bizede puaha
Tamam affettim peki şehnaz ablanın pavyonunda sağır muhittin var onu dinledin mi hiçAjdar dedin, gönlümü aldın, ben de özür dileyip, sözümü geri alıyorum.
Bol şans reismeralco -magnolia 3.ceyrek 50. 5 alt dosya boyutunu ayarlamadım gelirse takip eden ıkı kısıye ulaşırım bol dans herkese
Eskilerden kim kaldı hocam buralar eskiden dutluktu puahaBiz konuyu dışıyız dost, kendi dünyamızda takılıyoruz, bizi konudan sayma.
bol şansmeralco -magnolia 3.ceyrek 50. 5 alt dosya boyutunu ayarlamadım gelirse takip eden ıkı kısıye ulaşırım bol dans herkese
Bol şansmeralco -magnolia 3.ceyrek 50. 5 alt dosya boyutunu ayarlamadım gelirse takip eden ıkı kısıye ulaşırım bol dans herkese
BolsansBol şans reis
Bol şansmeralco -magnolia 3.ceyrek 50. 5 alt dosya boyutunu ayarlamadım gelirse takip eden ıkı kısıye ulaşırım bol dans herkese
Dur az yaaBolsans