- 112,134
- 62,857
- 113
Tsk ettik sansin daim olsuntakip eden 3 arkadaşa ulaşırım sağlarım herkse teşekkür ederım
Tsk ettik sansin daim olsuntakip eden 3 arkadaşa ulaşırım sağlarım herkse teşekkür ederım
Tebrik ederim hocam Kalabak Eskişehir yada İzmir ile bir alakası var mitakip eden 3 arkadaşa ulaşırım sağlarım herkse teşekkür ederım
Kesene bereket emeğine sağlıktakip eden 3 arkadaşa ulaşırım sağlarım herkse teşekkür ederım
Sansin bol olsun da durak noktan olsun dost bu şekilde devam edersen kayip olması kaçınılmaz olur iyi bir kar elde etmişsin dur bence daha sonra tekrar denersin insan bazen elinde olanın kıymetini bilmez anlık gaflete düşüp devam eder daha sonra akli başına gelince pişmanlık başlar sadece küçük bir tavsiye haddim değil ama yine de demek istedim iyi gecelerşans kral ıste
yatsaydık sorun olmıcaktı kârdan gıdıyoruz ıste
Kesene bereket ustatakip eden 3 arkadaşa ulaşırım sağlarım herkse teşekkür ederım
Tel no mu birakalimtakip eden 3 arkadaşa ulaşırım sağlarım herkse teşekkür ederım
Kesene bereket dosttakip eden 3 arkadaşa ulaşırım sağlarım herkse teşekkür ederım
Kesene bereket dosttakip eden 3 arkadaşa ulaşırım sağlarım herkse teşekkür ederım
Kesene bereket@MR.YK ıban atar mısın kral rool açman ıcın bu şeyler atayım
Acayimmi roll@MR.YK ıban atar mısın kral rool açman ıcın bu şeyler atayım
Umarım kazanırsın bir gün sende dostYooo kaybettim.ben
Yer varsa ben de talibimtakip eden 3 arkadaşa ulaşırım sağlarım herkse teşekkür ederım
Kesene bereket dostum hasta bakıyorum takıp edemedım pek@MR.YK ıban atar mısın kral rool açman ıcın bu şeyler atayım
Allah yardimcin olsunKesene bereket dostum hasta bakıyorum takıp edemedım pek
UmarımUmarım kazanırsın bir gün sende dost